Alo!

Muškarci misle da ću ih šamarati!

-

Folkerka Tamara Milutinovi­ć samouveren­o ide estradnom stazom, ima svoj stil, svoj način pevanja i toga se strogo drži. Iako je veoma atraktivno­g izgleda, Tamara za

„Alo!“kaže da joj otkako je postala poznata muškarci sve manje prilaze.

- Nemam udvarače! Oni samo vole da me gledaju! Retko ko mi prilazi!

Šalju mi poruke na Instagramu, ali verovatno je to zbog mog stava. Misle:

„Sad će ova da nas išamara“, pa verovatno ne smeju da priđu - kaže Tamara za „Alo!“.

Njena koleginica Jelena Vučković jednom je ispričala da joj je menadžer jednog lokala u kojem je nastupala tražio da mu ona pokloni svoje gaćice. Tamara kaže da ništa slično nije doživela na nastupima.

- Nikad to nisam to doživela. Niti bilo šta slično. Sa 16 godina sam počela da pevam, a do 18. godine je tata išao sa mnom. Posle su sa mnom bili momci iz mog benda, koji su naši kućni prijatelji. Moji roditelji su imali poverenje u mene. Ne bi mi ni dali da se bavim ovim poslom da mi nisu verovali - kaže Tamara, koja je, kao i mnoge druge pevačice, dobijala pozive i za učešće u rijalitiju.

- Poziv za „Zadrugu“sam dobila nekoliko puta, ali nismo ni stigli da dođemo do pregovora o honoraru, jer sam se ja posavetova­la sa Sašom Popovićem i zaključili smo da to ne bi bilo dobro za mene. Imala sam ugovorene nastupe i stalno sam na putu. Ja sam i želela mnogo da nastupam, ta želja mi se ostvarila i nisam htela u rijaliti - kaže Tamara i otkriva da je „Zadrugu“ipak malo pratila:

- Slatki su mi bili i Luna, i Sloba, i Kija. Nije važno ništa drugo, samo nek se ljubav vrti. Pevala bih na svadbi Luni i Slobi, ako je ikada bude! kaže sa osmehom Tamara, koja sprema novu pesmu:

- Spremam novu pesmu, ali ne mogu da kažem jer je autentično­g naziva. Ima tu jedna rečenica koju niko nije imao do sada u pesmi i zbog toga je potpuno drugačija - kaže ona. N. M.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia