Alo!

Princ želi da mu deca budu kao Nole

Vojvoda od Kembridža Vilijam rekao najboljem srpskom teniseru da bi voleo da mu naslednici igraju tenis

- Piše: D. BOŠKOV dejan.boskov@alo.rs

Čudesna igra Novaka Đokovića u finalu Vimbldona ostavila je utisak na britansku kraljevsku porodicu. I to kakav!

Princ Vilijam, naslednik trona i vojvoda od Kembridža, objavio je da se nada da će njegovi naslednici, princ Džordž, princeza Šarlot i konačno najmlađi princ Luis, krenuti stopama najboljeg tenisera Srbije i da će početi da se bave tim sportom!

Kako prenose britanski mediji, Vilijam je to i rekao Đokoviću neposredno pošto je srpski teniser osvojio titulu.

- Znaš, pokušavam da ih nateram da uzmu reket u ruke. Naravno, želim i da se bave fudbalom - govorio je Vilijam našem asu.

Britanski mediji prenose da se Novak nasmejao i da je pitao Vilijama kako su mu naslednici. Naslednik britanske krune je na to odgovorio sa „vrlo dobro“.

Vilijam je inače, baš kao i njegova supruga Kejt Midlton, veliki teniski fan i sve više je direktno uključen u sport. Vojvotkinj­a od Kembridža je 2016. godine preuzela ulogu ktitora „Sveenglesk­og kluba za tenis na travi i kriket“, kompleksa na kojima se igra Vimbldon.

- Džordž je uspeo da uhvati reket rukom i počeo je da udara loptice. Za sada je on dete koje je najzainter­esovanije da udara lopticu, nema svest o tenisu kao igri, ali je zaintereso­van - objašnjava­la je posle finala u konkurenci­ji teniserki Kejt Midlton.

Navodno, Vilijam je upisao princezu Šarlot na privatne časove u Harlingem klubu.

 ??  ?? Uzor kraljevsko­j
porodici: Novak Đoković
Kejt Midlton i princ Vilijam ne bi imali ništa protiv da im sin uči od najboljeg
Uzor kraljevsko­j porodici: Novak Đoković Kejt Midlton i princ Vilijam ne bi imali ništa protiv da im sin uči od najboljeg

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia