Alo!

Jeremić se trpa za vođu opozicije!

-

Dragan Đilas, bivši gradonačel­nik i osnivač „Saveza za Srbiju”, ljut je na svog budućeg koaliciono­g partnera Vuka Jeremića, lidera Narodne stranke, jer mu je dojadilo to što Jeremić po svaku cenu pokušava da se nametne kao novi opozicioni lider, saznaje „Alo!” iz dobro obavešteni­h krugova bliskih opoziciona­rima.

- Oni su godinama u vrlo lošim odnosima, ali su prinuđeni da sarađuju zbog straha od cenzusa. Međutim, Jeremićeva glad za slavom počela je da iritira Đilasa i on sve manje to uspeva da sakrije - objašnjava naš izvor i dodaje da Jeremić pokušava da pokaže ko je glavni u opoziciji, a za to nema pokrića u glasovima.

- Vuk se pravi kao da na predsednič­kim izborima nije doživeo debakl, te ne prestaje da se reklamira. On za to ne žali pare, čije poreklo krije kao zmija noge, te plaća tekstove u stranoj štampi, putuje u Crnu Goru da bi se sreo sa Amfilohije­m i, naravno, svime time se hvali kako po domaćim medijima, tako i na društvenim mrežama. Vukovo ponašanje sve više ide na živce Đilasu i njihovi odnosi su iz dana u dan sve gori i gori - navodi naš izvor i dodaje da će između njih tek uslediti konačni obračun.

- Vatru dodatno raspiruje Borko Stefanović, koji je glavna Đilasova uzdanica, a ono što je Đilasu i Borku zajedničko jeste to da ne podnose Jeremića - dodaje naš dobro obavešteni izvor i ističe da su svi izgledi da će „Savez za Srbiju“da propadne i pre nego što se osnuje.

- Problem je što su svi ti opozicioni lideri gladni pažnje i pozicija, a iza sebe ima dugu istoriju sukoba. Jeremić nikada neće oprostiti Đilasu što ga je izbacio iz DS-A i čekaće prvu priliku da mu se zbog toga osveti, a Đilas vrlo dobro zna ko je Vuk Jeremić te će čekati povoljan trenutak da ga i iz ovog saveza izbaci - objašnjava naš izvor.

„Alo!” je već pisao da sujeta Vuka Jeremića predstavlj­a ogroman problem za Đilasa, a da je ulogu tampon-zone igrao Saša Janković, lider PSG-A. Jeremić je i pred beogradske izbore pokušava da ponizi Đilasa tako što ga je naterao da čeka njegovu podršku. Tada je Janković pohitao da podrži Đilasa, a iz Jeremićeve stranke su poručili ne samo da će odluku doneti sledeće nedelje, nego su, navodno, ostavili mogućnost i za samostalan izlazak na predstojeć­e beogradske izbore. D. R. - J. Đ.

 ??  ?? Veruj mi, ja sam ti najbolji prijatelj: Đilas i Jeremić
Veruj mi, ja sam ti najbolji prijatelj: Đilas i Jeremić
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia