Alo!

BLIZAK SA CUNEROM

- Nemanja.gavrilov@alo.rs

PIŠE: NEMANJA GAVRILOV

Srbin Darko Kulić (46) izrešetan je nasmrt u predgrađu Randburg u Johanezbur­gu dok se nalazio u automobilu sa suprugom i još jednim Srbinom! Kako se navodi, reč je o bivšem pripadniku Giškine Srpske garde i žestokom momku koji je devedeseti­h učestvovao u nekim pucnjavama u Jugoslavij­i!

Likvidacij­a se dogodila juče oko 14 sati u Johanezbur­gu, kada su nepoznati napadači ispalili oko 30 metaka u njegov automobil. Kako saznajemo, njegova supruga i jedan saputnik srpske nacionalno­sti su teško povređeni.

- Kulić se nalazio na mestu vozača u metalik BMW-U kada se iznenada na putu pojavio beli „mercedes“, u kojem su se nalazile dve osobe. „Mercedes“se zaustavio ispred njih, a zatim su napadači otvorili vatru i izrešetali ga sa 30 metaka. Kulić je ostao da leži sa glavom na volanu, a od zadobijeni­h povreda je ubrzo preminuo - navode lokalni mediji. Kako saznajemo, Kulićeva supruga je teško ranjena u glavu. Povređen je i Srbin koji se nalazio sa njima u automobilu. Njih dvoje su prebačeni helikopter­om do

Jovanu Darko Kulić je važio za osobu blisku

16 godina. Guzijanu Cuneru, koji je ubijen pre

u pucnjavi Cuner je likvidiran 5. oktobra 2002.

prilikom teže na Novosadsko­m putu, a tom

Sva trojica su su ranjeni Dejan Čotrić i Rade Cvetić.

su osuđeni bili u crnom „golfu 4“, a za njegovo ubistvo

klana. Jovanov pripadnici takozvanog zemunskog

takođe je mlađi sin Marko, poznat i kao Mali Cuner,

razna krivična odranije poznat policiji i terećen je za dela, od ubistva do mučenja.

prve bolnice i nalaze se u kritičnom stanju.

- Policija je pokrenula potragu za dvojicom osumnjičen­ih posle pucnjave u Johanezbur­gu. Motiv ubistva je nepoznat i apeluje se na građane da se jave ako poseduju bilo kakve informacij­e koje bi mogle da dovedu do identifiko­vanja ili lociranja osumnjičen­ih - navodi se u saopštenju južnoafrič­ke policije.

Kako saznajemo, na svega pet kilometara od mesta pucnjave, pronađeno je spaljeno vozilo. Utvrđuje se da li je reč o automobilu iz kojeg je pucano na Kulića

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia