Alo!

UŽAS U BEČIĆIMA: MLADIĆ POGINUO, NJEGOVA VERENICA KRITIČNO MILOŠA UBILA TAJKUNOVA ĆERKA?!

- Danica.curuvija@alo.rs

Piše. D. ĆURUVIJA

Miloša Vukomanovi­ća (25) iz Zvečana, koji je poginuo preksinoć u Bečićima, navodno je autom ubila ćerka poznatog vlasnika hotela na Svetom Stefanu! Policija je uhapsila E. A. (23), koja je autom naletela na Miloša i njegovu verenicu Snežanu Rudinac (24) iz Kraljeva. Snežana je u životnoj opasnosti i smeštena je u bolnicu u Risnu, na odeljenju intenzivne nege.

Miloš i Snežana su prelazili bulevar kada je na njih naletelo vozilo budvanske registraci­je. Mladić je poginuo na licu mesta, dok je devojka teško povređena. Prema nezvanični­m informacij­ama, na njih je naletela Budvanka E. A, ćerka bivšeg policajca i vlasnika poznatog hotela na Svetom Stefanu. Ona je, navodno, vozila brzinom od 120 kilometara na sat kada je naletela na mladi par.

Miloš i Snežana su bili u vezi četiri godine, a verili su se u septembru prošle godine. Pre nekoliko meseci su otišli u Crnu Goru i sezonski radili u Bečićima.

Iz crnogorske uprave policije saopšteno je da je policija odmah uhapsila devojku E. A. (23), koja je vozila automobil i pregazila ih. Roditelji Miloša Vukomanovi­ća su očajni, a Milošev otac Guta je ispričao da su njegov sin i Snežana otišli u Crnu Goru da zarade za svadbu i lokal.

- Čuli smo… Pokosila ih je devojka dok su se vraćali sa posla. Ne verujemo da našeg Miloša više nema - rekao je otac stradalog mladića.

- Nismo hteli da se mešamo u njihove planove, kao ni Snežanini roditelji. Planirali su da naprave svadbu i da zakupe lokal u Kraljevu. Mi smo samo želeli da oni budu srećni - rekao je njegov otac, dok mu je glas podrhtavao.

Roditelji žele da Miloševo telo prebace u rodni kraj i da ga tamo sahrane.

- Ne možemo da ga prebacimo na Kosovo i Metohiju, jer nije imao kosovske papire. Miloš je rođen u Kosovskoj Mitrovici i državljani­n je Srbije. To su nam rekli u ambasadi Kosova u Crnoj Gori. Želimo da našeg sina sahranimo ovde - rekao je otac poginulog mladića.

Miloš je studirao hotelijers­tvo u Vrnjačkoj Banji i prošle godine je takođe radio u Bečićima. Njih dvoje su radili u istom hotelu. U Crnu Goru je otišao 1. aprila i planirao je da ostane do novembra.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia