Alo!

U MEĐUNOŽJU ŠEFICE!

- Piše: DALIBOR A.

redakcija@alo.rs

Radio sam kao domar u jednoj maloj firmi, popravljao sam uobičajene stvari, čistio i vodio računa o higijeni. Završavao sam smenu kada mi je rečeno da sam potreban šefici, koju nikada do tada nisam ni sreo, a kamoli upoznao. Čuo sam da je kompletna kučka. Bio sam mnogo nervozan, znoj mi se sjurio niz leđa i poput lepka mi zalepio majicu za telo. Dok sam stajao ispred vrata njene kancelarij­e, čuo sam da razgovara sa nekim preko telefona, smeje se i zbija šale. Njen glas bio je poput anđela, a tada sam čuo kako kaže da nije imala seks jako dugo. Kako je spustila slušalicu, moje srce je počelo brže da tuče. Pokucao sam na vrata i ona mi je rekla da uđem.

Rekla mi je da se zove Milena i da je samo želela da proćaska sa mnom jer sam nov u firmi. Razgovaral­i smo dugo i nisam mogao da ne primetim njene prelepe dublje da zaroni i istraži svaki deo njene vagine. Polako počinje da jeca od zadovoljst­va, čvrsto mi držeći glavu ka svojoj maci, dok ja jezikom kružim oko njenog klitorisa. Slatki ukus njenih sokova počinje da teče po mojim usnama, a ona glasno doživljava orgazam. Ustajem i prislanjam svoj tvrdi penis na usne njene mokre mačkice. Grabi me za pulsirajuć­u muškost i gura ga duboko u sebe. Oslonila je noge na ivice svog radnog stola, a ja sam prodirao u nju, udarajući mošnicama po njenoj čvrstoj guzi. Zajecala je ponovo i njeni topli sokovi su preplavili mog vršnjaka. Zario sam joj ga snažno. Penis je hteo da mi eksplodira, kada je krenula da curi po meni. Izvukao sam natopljeni penis iz njenog ljubavnog tunela. Iz mene je krenula navala tople, lepljive sperme, kojom sam prekrio njenu mokru mačkicu.

Pogledala me je, nasmejala se i strpala svoje lepljive prste u moja usta. Zatim je ustala i spustila suknju, pokazujući mi na vrata da je vreme da napustim njenu kancelarij­u.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia