Alo!

PAO EGZEKUTOR kavačkog klana!

- Pišu: B. A. - S. Dž. S. redakcija@alo.rs

Specijalne snage kosovske policije uhapsile su u Prištini četiri osobe zbog sumnje da su povezane sa ubistvima i kriminalom. Trojica uhapšenih, navodno, imaju veze sa BIA i sva trojica se sumnjiče da su plaćene ubice!

U akciji je uhapšen jedan muškarac sa Kosova i jedan iz Srbije, dok su ostala dvojica iz Crne Gore. Među uhapšenima su Mario Milošević (38) i Đorđe Pavićević (31), osumnjičen­i za ubistva i kidnapovan­ja ljudi poslednjih nekoliko godina u Crnoj Gori. Milošević je označen kao jedan od egzekutora kavačkog klana. On se sumnjiči da je dao nalog Vukanu Vujačiću (22) i Igoru Mašanoviću (21) da ubiju Radomira Đuričković­a (41) na Cetinju.

Daut Hodža, portparol policije, potvrdio je da je akcija hapšenja organizova­na po nalogu Interpola.

- Uhapšeni su osumnjičen­i za najteža krivična dela - rekao je Daut Hodža.

Izvor portala „gazetablic.com“u kosovskoj policiji navodi da osumnjičen­i imaju veze sa Bezbednosn­o-informativ­nom agencijom (BIA).

- Trojica uhapšenih imaju veze sa BIA i sva trojica su osumnjičen­i kao plaćene ubice - kazao je izvor tog portala.

Mario Milošević iz Podgorice

uhapšen je po poternici podgoričko­g Interpola raspisanoj zbog sumnje da je ubio Radomira Đuričković­a 2016. na Cetinju.

U istoj akciji uhapšen je i Đorđe P. (31) iz Nikšića, koji je 3. jula ove godine pobegao iz psihijatri­jske bolnice u Dobroti. On je izdržavao kaznu zatvora zbog otmice i pokušaja iznude, koje je počinio 15. septembra 2015. godine u Kotoru.

Policije je u istoj akciji u naselju Emšir u Prištini tragala za još dvoje Srba. Policija je u stanu u kojem žive osumnjičen­i pronašla vatreno oružje, municiju i drogu, dok osumnjičen­e Srbe nije pronašla. U akciji je učestvoval­o oko 30 policajaca. Policija je potvrdila akciju, ali o njenim detaljima još nije ništa saopštila. Uhapšenima je određeno policijsko zadržavanj­e, posle čega će biti privedeni kod tužioca na saslušanje.

 ??  ?? Dve godine u bekstvu:
Mario Milošević Policija blokirala Prištinu prilikom hapšenja osumnjičen­ih
Radomir i Goran Đuričković
Dve godine u bekstvu: Mario Milošević Policija blokirala Prištinu prilikom hapšenja osumnjičen­ih Radomir i Goran Đuričković

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia