Alo!

Slikarka pregazila Miloša i Snežanu!

- Redakcija@alo.rs

Pišu: D. ĆURUVIJA

- N. GAVRILOV

Tajkunovoj ćerki je određen pritvor do 30 dana. Emina Adrović (23) iz Budve, ćerka vlasnika luksuznog hotela na Svetom Stefanu, sumnjiči se da je u Bečićima izazvala tešku saobraćajn­u nesreću u kojoj je poginuo Miloš Vukomanovi­ć (25) iz Žitkovca kod Zvečana, dok je njegova verenica Snežana Rudinac (24) iz Kraljeva teško povređena.

- Emina je ćerka bivšeg policajca, koji je sagradio luksuzni hotel - dvorac na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Ona je završila slikarstvo u Firenci, a tokom leta je pomagala ocu u vođenju hotela, u kojem ima svoj studio i drži školu crtanja. Na svom Fejsbuk profilu navela je da je i menadžer hotela - kaže naš izvor blizak istrazi.

Istražni sudija Osnovnog suda u Kotoru je na predlog tužilaštva Emini Adrović odredio pritvor do 30 dana. Ona je saslušana u prisustvu advokata, a potom je prebačena u istražni zatvor u Spužu. Nezvanično se šuška da je ćerka biznismena vozila brzinom od

120

kilometara na sat kada je naletela na mladi par i tom prilikom ih pokosila. Navodno su verenici pokušavali da pređu ulicu na pešačkom prelazu koji više nije u funkciji kada je na njih iz pravca Budve naletela Emina. Snežana i Miloš su se vraćali sa posla iz hotela u Bečićima. Bili su u uniformama kompanije kada se dogodila strašna saobraćajn­a nesreća.

Miloš je sahranjen juče na lokalnom groblju u Žerovnici kod Zvečana, nakon što su kosovske privremene vlasti dopustile da njegovo telo bude dopremljen­o iz Crne

Gore. Njegovo telo stiglo je u

sredu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia