Alo!

VOJO, DRŽI DOBRO TAJ PEŠKIR!

Glumac Voja Brajović opušteno je na plaži presvlačio kupaće gaće. On svake godine letuje u Crnoj Gori, gde ima i kuću, pa se zato tamo i ponaša baš kao kod kuće

- Piše: NIKOLINA MARIĆ nikolina.maric@alo.rs

Brojni turisti na poznatoj crnogorsko­j plaži Jaz nisu smetali slavnom glumcu da se lepo okupa. Navikao je Voja Brajović na gužvu - oko nega je, otkako je odigrao ulogu Tihog u čuvenim „Otpisanima“, stalno gužva i svi ga prepoznaju. Ali njemu ne smetaju pogledi dama njegovih godina, a ni onih mlađih, čak ni kada je kupaćim gaćama. Voja je u 70. godini pokazao da je i te kako u kondiciji, u šta se uverila i naša ekipa.

Glumac je najpre rešio da sa ležaljke na kojoj je uživao u hladovini ode u vodu, gde se prilično zadržao i uživao u plivanju. Potom je lagano izašao iz vode i ispod suncobrana pored svoje ležaljke vešto presvukao crvene kupaće gaće i zamenio ih suvim - obmotao je veliki peškir oko struka, pustio da kupaće gaće skliznu, a onda navukao suve.

A kad se lepo osušio i presvukao, otišao je u hladovinu jednog kafića, gde je uživao sa društvom.

Voja Brajović je ne tako davno postao deda, njegov ćerka, glumica Iskra Brajović, novembra 2016. godine rodila je ćerkicu Ines, koja je, kako je sam glumac ispričao, donela veliku radost u njegov život.

- Kad me već pitate kako se osećam sada kao deda, ima jedna rečenica koju volim da citiram i drugima kada dobiju unuke, a to je iz „Makar Čudre” Maksima Gorkog, po kojoj je sniman film „Cigani lete u nebo”. Taj stari kaže: „Naša deca su naše poslednje igračke, a naša unučad su naša prva deca“izjavio je tada Voja Brajović.

Voja Brajović je u braku sa glumicom Milicom Mihailović, imaju sina Relju, koji ima 15 godina. Voja iz prvog braka ima i sina Vukotu, koji je maneken.

 ??  ?? Uživanje u kafiću
Maši rukicama!
Gde li sam ostavio druge gaće?
Izgoreh sad, odoh
u hlad!
Uživanje u kafiću Maši rukicama! Gde li sam ostavio druge gaće? Izgoreh sad, odoh u hlad!

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia