Alo!

ZVEZDA PROTIV DINAMA (20) ZAPOČINJE ODBRANU TITULE MILOJEVIĆ: Jurimo špica

- Piše: Ž. VUJIČIĆ zeljko.vujicic@alo.rs

„Radimo danonoćno na dovođenju pojačanja“, kaže trener šampiona pred start Superlige

Aleksandar Pešić je otišao, Ričmond Boaći se nije vratio (a i neće, tvrde Kinezi), pa Zvezda juri špica. Kako kaže trener srpskog prvaka Vladan Milojević danonoćno.

U iščekivanj­u preskakanj­a druge prepreke (Suduve) u kvalifikac­ijama za Ligu šampiona, a pred početak odbrane domaće titule, na „Marakani“rade na ojačavanju ofanzivne linije tima.

- Nije lako naći odgovaraju­ćeg igrača. Neki se nude, ali ne zadovoljav­aju kriterijum­e. Imam veliko poverenje u gospodina Mrkelu, radimo danonoćno da dovedemo dobrog špica koji će zaista biti pojačanje - kaže Milojević.

Uporedo sa evropskim izazovima, za koje dosadašnje novajlije (Meleg, Jovančić, Jevtović, Ebisilio...) tek treba da dostignu formu koja ih je i preporučil­a prvaku Srbije, crveno-beli od danas vojuju i na domaćem frontu. U premijerno­m kolu Superlige, u Ljutice Bogdana gostuje vranjski Dinamo (20).

- Dolazi nam debitant, ekipa koja je tokom čitave prošle sezone zauzimala mesto koje vodi u viši rang. Gajimo veliki respekt prema Dinamu. To je ambiciozan klub s trenerom Antićem, koji je pokazao da je jedan od najboljih u zemlji. Spremićemo se na najbolji način. Ovo je najvažnija utakmica, ne razmišljam­o o sledećoj u utorak - ističe Milojević i poziva navijače da i večeras pomognu crveno-belima.

 ??  ?? Zasukao rukave: Vladan Milojević
Zasukao rukave: Vladan Milojević
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia