Alo!

Obrišite dupe RONALDOM!

- Piše: Ž. VUJIČIĆ zeljko.vujicic@alo.rs

Podno Vezuva se prodaje toalet-papir s likom nove zvezde Juventusa, kao nekad s likom „izdajice“Iguaina

Kad prigusti, traži se samo jedno - mesto gde i car ide peške. Tako je svuda, osim ispod Vezuva. Tamo je važno i čime završavate olakšanje. S čijim likom, zapravo.

Posle dve godine navijačima Napolija ponovo je omiljeni toalet-papir na kojem je zvezda Juventusa. Sada najveća zvezda - Kristijano Ronaldo.

Dolazak zvanično najboljeg klupskog fudbalera u Torino odmah je pokrenuo Napolitanc­e da obnove biznis od pre dve godine. Lokalne pijace su preplavlje­ne Ronaldovim likom, i to na rekvizitu koji koristi svaki WC.

Na taj način preduzetni­ci u Napulju, nesumnjivo i navijači Napolija, izrazili su šta misle o dolasku Portugalca u redove „stare dame“, njihovog osvedočeno­g neprijatel­ja. Toalet-papir je bio hit na ulicama tog italijansk­og grada i u leto 2016. Tada kao ogorčenje na odlazak Gonzala Iguaina upravo u Juventus, za sve Napolitanc­e čin izdaje koji nikad neće oprostiti.

I dok se podno Vezuva, kad prigusti, dupe najradije briše njegovim likom, Kristijano Ronaldo uživa u Kini u ispunjavan­ju obaveza prema sponzoru. Opremu italijansk­og prvaka zadužiće tek krajem jula, u vreme kada će izabranici trenera crnobelih Masimilija­na Alegrija uveliko biti na američkoj turneji. Pored Portugalca, mečeve u Međunarodn­om kupu šampiona na tlu SAD propustiće i ostali učesnici nokaut-faze minulog Svetskog prvenstva: Paulo Dibala i Gonzalo Iguain (Argentina), Daglas Kosta (Brazil), Huan Kvadrado (Kolumbija), Rodrigo Bentankur (Urugvaj), Mario Mandžukić i Marko Pjaca (Hrvatska) i

Blez Matuidi (Francuska).

 ??  ?? Hit u leto 2016: Iguainov papir Tražena roba
u Napulju: Toalet-papir s likom Ronalda
Hit u leto 2016: Iguainov papir Tražena roba u Napulju: Toalet-papir s likom Ronalda

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia