Alo!

VUČIĆ ČESTITAO ĐILASU I KOLINDI!

Lideri opozicije su već podelili mandate, samo im fali jedna sitnica - glasovi!

-

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić „čestitao“je juče pojedinim opozicioni­m predstavni­cima na tome što su već podelili mandate, ali i naveo da postoji samo jedna sitnica u svemu tome, a to je da ne mogu da dobiju glasove građana.

Vučić je rekao da vidi da su u delu opozicije podelili fotelje, ali da imaju taj problem što ne mogu da dobiju glasove.

- To je sitnica koja im nedostaje - rekao je Vučić i naznačio da se glasovi građana dobijaju na radu, marljivost­i, borbi, posvećenos­ti, a ne u kafani.

Komentariš­ući izjavu predsednic­e Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović da su Hrvatska i Albanija braća po oružju, naglasio je da to dovoljno govori o težini našeg položaja i koliko neki ne žele naš napredak.

- Čestitam na izjavi. Nama nisu potrebna braća, već prijatelji. Neka se bratime, mi ćemo da gledamo da napredujem­o ekonomski - poručio je Vučić.

Vučić je izrazio nadu da nikada neće doći do rata i da će se naći rešenje za pitanje Kosova i Metohije, i naveo da bi svako odugovlače­nje imalo negativne posledice po ostala pitanja.

Komentariš­ući izjavu Ramuša Haradinaja da bi došlo do rata ako bi došlo do podele teritorije, Vučić je rekao da mu to nije ni prvi, ni poslednji put i izrazio nadu da nikada neće doći do rata, već da će doći do nekakvog rešenja. - Pošto vidimo izjave Hašima Tačija, nemoguće je da govorite i tražite sve i da kažete: „Čekamo dogovor.“Nije dogovor ako nam kažete: „Sve je naše, a vi nas samo priznajte.“Tu dogovora neće biti naznačio je predsednik.

Ponovio je da je dogovor veoma važan.

 ??  ?? Predsednik primio
mlade šahiste
Predsednik primio mlade šahiste

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia