Alo!

Matora zbog Sanje pobedila strah od letenja

ZADRUGARKA BODRILA DEVOJKU NA AERODROMU

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Iako se mnogima činilo da je Jovana Tomić Matora opasna i gruba devojka, spremna da se pobije i sa muškarcima kako bi u „Zadruzi“zaštitila čast svoje lepše polovine Sanje Stanković, čini se da to ipak nije tako.

Ekipa „Alo!“srela je bivše zadrugarke na Aerodromu „Nikola Tesla“, a scena u kojoj smo ih zatekli nas je prilično iznenadila - „opasna“Jovana preplašeno gleda u pod, dok je nežna Sanja grli i ljubi.

- Plašim se letenja i ne mogu taj strah da pobedim - kaže kroz zube Jovana, dok nam je raspoložen­ija Sanja objasnila kako će izgledati njihov mali odmor.

- Krenule smo u Francusku i radićemo sve i svašta. Šalu na stranu, došao je trenutak da napokon odemo u Pariz, kako bismo posetile Diznilend, o čemu smo mesecima pričale dok smo bile u „Zadruzi“. Plan je da dva dana budemo u Diznilendu, a potom se selimo za Pariz. Tu će nas sačekati moj drug, koji godinama već tamo živi, kako bi nam pokazao grad. Jedva čekam da vidim Ajfelov toranj, Luvr, da prošetamo Šanzelizeo­m i da na pravi način upoznamo Grad ljubavi. Iskreno se nadam da ćemo napokon uspeti da se odmorimo od svih - uzbuđeno priča Sanja, dok Jovana ne podiže pogled sa svojih cipela.

- Srećna sam što će mi se ispuniti najveća želja iz detinjstva i što ću konačno videti Diznilend, ali ne mogu da pobedim strah od letenja. Ne umem to da objasnim, ne plašim se samo aviona, već visine generalno - kaže Matora, koju ni Sanjina priča o Mikiju Mausu nije mogla da oraspoloži.

- Već sam bila u Diznilendu, ali nisam uspela da obiđem ceo zabavni park jer je padala kiša. Razočarala sam se što nisam uspela da vidim Mikija Mausa i nadam se da će nas vreme ovog puta poslužiti - kaže Sanja i dodaje:

- Žao mi je samo što nećemo biti u Parizu kada budemo slavili deset meseci veze. Ali za taj datum planiram posebno iznenađenj­e za Jovanu - kaže Sanja, dok Jovana dodaje da se nikada nije pokajala što je javno priznala da voli žene.

- Nikada mi se nije desila ovakva ljubav, a kada sam priznala da volim Sanju, kao da mi je pao teret sa leđa - kaže Jovana za „Alo!“.

 ??  ?? Ne plaši se, biće sve OK: Sanja i Jovana pred put u Pariz
Ne plaši se, biće sve OK: Sanja i Jovana pred put u Pariz
 ??  ?? Luka sa advokatima stiže u sud
Luka sa advokatima stiže u sud

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia