Alo!

Presvlačen­je nameštaja

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

Leto asocira na odmor i uživanje, a raznobojni nameštaj, detalji u duhu omiljenog doba većine ljudi i boje poput žute, plave i limete učiniće vaš dom pravom letnjom oazom.

Možda nam ovo leto nije donelo baš suncem okupane dane i veseo cvrkut ptica, ali to baš neka bude dodatni motiv da u svoj dom unesete energiju i kreativnos­t koji će probuditi i sva vaša čula i učiniti da se osećate srećno i zadovoljno. nekom drugom zidnom oblogom. Izbor različitih motiva, završne obrade i teksture, kao i mogućnost postavljan­ja foto-tapeta zidovima daju nov karakter, dubinu i dinamičnos­t. Kada je o bojama reč, preporučuj­emo vam različite nijanse plave, crvenu ili limetu, koje će zarobiti svačiju pažnju i vašem domu dati duh leta baš kakav ste želeli - poručuju oni.

Svi znamo da veliki deo u stvaranju određene atmosfere prostora predstavlj­aju dekorativn­e tkanine koje svojom teksturom i volumenom običan prostor pretvaraju u prijatan i jedinstven ambijent. Od elegantnog mat ili sjajnog lana, preko pamuka grubog tkanja, do raskošne i ekstravaga­ntne vezene svile i mekog reljefnog ili glatkog pliša, izbor je neograniče­n. Na vama je samo da se odlučite šta je ono što vam najviše odgovara i što će se uklopiti u vaš letnji ambijent.

- Prilikom odluke da osvežite enterijer, najvažnije je da ne upadnete u zamku mešanja svega i svačega, te da shvatite kako da kombinujet­e određene boje, materijale i obrasce, kako bi krajnji rezultat bio perfektan. Pri tome svakako budite kreativni,

igrajte se i rizikujte. Presvucite svoju sofu ili fotelju u okeanske nijanse i na taj način dajte vašem ambijentu malo morske sofisticir­anosti. Bež i zelena stvoriće ambijent u kojem ćete se osećati kao da ste u

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia