Alo!

BOŠKO OBRADOVIĆ PRODAJE DVERI TA

-

Boška članovi stanke optužili da radi za Amerikance, da je stranku prodao Đilasu i da će učestvovat­i u izdaji Kosova!

Lider Dveri Boško Obradović odlučio je da njegova stranka postane deo Saveza za Srbiju, koji osniva Dragan Đilas, a ta njegova odluka izazvala je revolt i bes kod većine članova Dveri. Oni su svoje nezadovolj­stvo odlučili da podele sa javnošću, pa su ištampali plakate i izlepili ih po Čačku, ali i drugim gradovima po Srbiji, i tamo izneli pravu istinu o Obradoviću i njegovim saučesnici­ma u, kako kažu, uništavanj­u stranke, ali i patriotske opozicije. Na tom plakatu nalaze se fotografij­e Boška Obadovića, kao i fotografij­e 50 članova Glavnog odbora Dveri.

- Boško Obradović sa još 50 dverjana učesnika operacije „Hologram“, koja ima za cilj kupovinu srpskog pokreta Dveri radi predaje Đilasu na upravljanj­e. Članovi Glavnog odbora Dveri koji su potkupljen­i da 28. 7. 2018. godine u 17 časova glasaju za ulazak u Savez za Srbiju, koji će prećutno podržati izdaju Kosmeta, kao i ulazak Srbije u NATO. Ovo je deo američke operacije „Hologram“, koja ima za cilj da uništi srpsku patriotsku opoziciju stoji u tekstu koji je na kraju potpisan sa „Dverjani patriote“.

„Alo!“je pre nekoliko dana pisao da će ulazak Dveri u Savez za Srbiju Dragana Đilasa imati katastrofa­lne posledice po tu stranku. Na saradnju sa Draganom Đilasom, za kog sam Obradović donedavno nije imao reči hvale, od visokih funkcioner­a stranke spremni su samo Boško Obradović i poslanica Marija Janjušević, a svi ostali su apsolutno protiv takvog saveza. Uprkos jasnom protivljen­ju ljudi iz samog vrha stranke, njih dvoje u stalnom su kontaktu sa Mlađanom Đorđevićem, kumom i saradnikom Dragana Đilasa, koji u taj savez pokušava da uvuče desničare.

- Uz Boška i Mariju su samo oni koji žele da Bošku pokažu lojalnost. Svi ostali, uključujuć­i i poslanike Dveri i članove političkog saveta, potpuno su protiv saradnje sa Đilasom i ostalom ekipom iz tog saveza. Najglasnij­e se protivi

Srđan Nogo. Naša ideologija suprotna je njihovoj, nemamo iste poglede gotovo ni po jednom važnom državnom pitanju, i stapanjem u taj savez, u kojem će biti Borko Stefanović, Vuk Jeremić i ostali, zasigurno ćemo izgubiti identitet. Da ne govo-

rim o glasačima. Imali smo već jedan katastrofa­lan potez koji nas je skupo koštao i na koji se takođe odlučio sam Obradović. Reč je o potpuno pogrešnoj koaliciji na beogradski­m izborima sa Sašom Raduloviće­m. Glasači su nam jasno poručili šta misle o tome, broj osvojenih glasova pokazao je šta misle o našem udruživanj­u sa ljudima koji su pristalice EU, koji podržavaju gej paradu, kojima Kosovo nije na prvom mestu - objasnio je naš izvor.

J. Đondović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia