Alo!

ŽIVELA JE U NEMAŠTINI, DECU SU JOJ ODUZELI!

-

Maja Avdibegovi­ć (35) tragično je okončala život pre tri dana, a kako pišu bosanski mediji, ćerka rokera Milića Vukašinovi­ća najverovat­nije se predoziral­a narkoticim­a ili lekovima. Komšinica nesrećne žene ispričala je za „Dnevni avaz“da je Maju poslednji put videla 22. jula i da je izgledala vedro i optimistič­no. - Maja je bila drago dete i volela sam je, imala je težak život. Kada je pre mesec dana prerezala vene, rekla je da je to uradila zbog majke. Bila sam u šoku kada mi je to priznala. Njena majka Vera nije želela da bude u staračkom domu u Nedžarićim­a, ali su je na kraju ipak tamo odveli, pa je Maja ostala sama u stanu. Decu su joj odveli jer su socijalne ustanove procenile da je tako najbolje. Maja je živela u neimaštini, a stan je bio u haosu - kaže komšinica i otkriva da se nekoliko sati pre kobnog događaja nesrećna Maja posvađala sa ocem Milićem Vukašinovi­ćem.

- Nisu se dugo zadržali, jer mislim da je došlo do neke kratke svađe. Nisu ni kafu stigli da popiju. Maja je bila impulsivna osoba i nije joj trebalo mnogo da se uznemiri. Ne znam zbog čega su se posvađali. Milić je kasnije otišao sa Suzanom za Beograd - otkrila je Majina komšinica za bosanske medije.

Podsetimo, Maja se dugo borila sa zavisnošću, a početkom jula pokušala je da se ubije kada je žiletom prerezala vene u kupatilu svog doma u Sarajevu. Hitna pomoć je uspela da je spasi i preveze u psihijatri­jsku kliniku. S. Andrić

„Milić i Suzana su bili kod nje, ali su se brzo posvađali. Odmah su otišli, nisu ni kafu popili“, kažu susedi

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia