Alo!

KIJA ODRŽALA NASTUP U BEOGRADU Zvala sam Slobu, ali nije imao društvo!

- Olivera.konatar@alo.rs

Piše: OLIVERA KONATAR Kristina Kockar imala je svoj prvi nastup u Beogradu sa bendom „Ministarke“. Interesova­nje publike je bilo veliko, a Kija je pred sam izlazak na binu otkrila da je pozvala Slobodana Radanovića da je podrži, međutim, on nije došao. - Naravno da sam ga zvala, ali mi je rekao da nema s kim da dođe - rekla je

Kija sa osmehom.

S obzirom na to da je pop zvezda Jelena Karleuša na svom Tviter nalogu malo pre Kijinog nastupa napisala da će Kija pevati na plejbek, pobednica „Zadruge“je kratko prokomenta­risala.

- Meni je sve to simpatično. Snimila bih duet sa njom, ona je velika zvezda, ali trenutno o tome ne razmišljam - rekla je Kija i dodala da bi radije snimila duet s Anastasijo­m Ražnatović.

- Uvek je dobro imati zdravu konkurenci­ju, a Anastasija i ja smo sličnog senzibilit­eta i sigurna sam da bismo napravile dobar posao - rekla je Kija, koja je priznala da je ne dotiču negativni komentari na njen račun, koji su u poslednje vreme sve češći.

Kristina Kockar i Slobodan Radanović najverovat­nije će se razvesti 7. avgusta, a pobednica „Zadruge“kaže da neće odustati od tužbe ukoliko se Radanović ne pojavi na sudu.

- Naravno da ću ga tužiti ako se ne pojavi. No, on je rekao da dolazi - rekla je Kija.

Pobednica „Zadruge“maksimalno koristi svojih pet minuta slave, a ujedno voli da potkači i još zakonitog supruga

 ??  ?? Kija pokazala macu
Kija pokazala macu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia