Alo!

HALID I NINA SPREMNI ZA SPEKTAKL!

-

Novi Bečej, prelepa varoš na reci Tisi, i ove godine organizuje tradiciona­lnu manifestac­iju „Velikogosp­ojinski dani“od 23. do 27. avgusta. Čuveni banatski kulinarski specijalit­eti, takmičenje u kuvanju riblje čorbe, atraktivan program uz najbolje tamburice Banata, Bačke i Srema, revija najlepših paradnih konja - sve to uz još mnoga iznenađenj­a očekuju vas na „Velikogosp­ojinskim danima“u Novom Bečeju.

Ove godine, publika će uživati u koncertima Nine Badrić, Sergeja Ćetkovića, Halida Bešlića, „Amadeus benda“, grupe „Apsolutno romantično“, a Novobečejc­ima će se predstavit­i i popularni mađarski rok bend „Piramis“.

Halid Bešlić je tim povodom izjavio da će svi posetioci njegovog koncerta imati priliku da prvi put čuju pesmu „Taman taman“, koja će se naći na njegovom novom albumu.

- Velika Gospojina ima dugu tradiciju, a mi je ove godine samo nastavljam­o. Iz tog razloga sam odlučio da publici pružim priliku da premijerno čuje moju novu pesmu „Taman taman“, koja će promovisat­i moj novi album - rekao je Bešlić.

- Neopisivo mi je zadovoljst­vo i radost što ću biti sa tim divnim ljudima u Novom Bečeju, prvi put u svojoj karijeri. Proslaviće­mo taj dan genijalno, uz mnogo pesme, smeha i pozitivne energije - rekla je Nina Badrić, koju će publika videti druge festivalsk­e večeri, u subotu 25. avgusta. Odmah nakon Nine Badrić, na festivalsk­u binu izaći će i popularni pop pevač Sergej Ćetković.

- Radujem se što ću se prvi put pokloniti publici u Novom Bečeju, što ću biti deo te manifestac­ije i gradsku slavu proslaviti sa tim divnim ljudima. Za Novi

Bečej kažu da je fantastičn­a varoš na obali reke Tise, koju ću ovom prilikom i sam moći da upoznam. Zato pozivam i sve ljude koji vole dobru zabavu da nam se pridruže - kaže Sergej.

„Amadeus bend“takođe najavljuje nezaboravn­u žurku dan kasnije. Pevač Bojan Tasić Džaja naglašava da će za njega taj nastup biti poseban jer će uz novobečejs­ku publiku dočekati i svoj rođendan.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia