Alo!

KIJA VISOKO LETI, ALI ĆE NISKO PASTI!

„Jedino me Kristina nije pozvala nakon završetka rijalitija da me pita kako sam i šta radim“, kaže Nišlijka za „Alo!“

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Da su rijaliti programi ušli u krv Miljani Kulić, znaju svi oni koji su imali priliku da je gledaju na malim ekranima, te i mesec dana nakon završetka „Zadruge“temperamen­tna

Nišlijka ima mnogo toga da kaže o svojim bivšim cimerima.

U razgovoru za „Alo!“, Kulićeva otkriva kako provodi dane pred porođaj, da li je u kontaktu sa Ivanom Marinković­em, ali i ko ju je najviše razočarao nakon završetka rijalitija.

- Nisam najbolje jer me sve boli, nervozna sam, teška sam sama sebi. Tek sada me je stigao umor i svi stresovi koje sam doživela u „Zadruzi“. Rijaliti se završio pre nešto više od mesec dana, ali nas nekoliko je i dalje u kontaktu. Čujem se gotovo sa svima, izuzev sa Kijom. Jedino me ona nije zvala da me pita

kako sam i šta radim, iako mi je obećala da će doći kod mene i da ćemo se družiti nakon rijalitija. Ni poruku mi nije poslala, ali nije mi žao što sam je u „Zadruzi“branila - kaže na početku razgovora za „Alo!“Miljana i dodaje:

- Tek sada mi je jasno šta je Sloba mislio kada je rekao da se ona ne druži ni sa kim i da gleda samo sebe. Ali dobro, neka je, možda tako treba u životu. Znate kako kažu: „Ko visoko leti, nisko pada“, a u drugu sezonu „Zadruge“će ući neka nova prevarena žena, pa će Kija pasti u zaborav. Ona me više ne zanima - kaže Miljana i otkriva da se sa bivšom devojkom Kijinog supruga češće čuje.

- Luna me je zvala i svaki put me je pitala kako sam, šta radim i da li je sve u redu sa bebom. Za razliku od mnogih, Luna ima srce i dušu i ne gleda samo sebe, kao Kija. Nisam promenila stav o situaciji u kojoj su ona i Sloba bili, ali i o njima ipak imam lepo mišljenje - kaže Miljana, koja se nakon izlaska iz rijalitija još nije videla sa ocem svog nerođenog deteta.

- Čula sam se sa Ivanom nedavno i trebalo je da se vidimo u Nišu na jedan sat, ali on na kraju nije mogao da dođe.

Htela sam da ga tužim za alimentaci­ju, ali sam odustala, jer mi ga je žao. Nema od čega da živi, a sada je ostao i bez stana - kaže Miljana i otkriva kada će se ponovo vratiti u rijaliti.

- Čitala sam svašta, da ću ući u rijaliti sa bebom, da će nam se pridružiti Ivan, ali za sada mogu da vam kažem da ni sa kim iz produkcije nisam razgovaral­a o tome. Mada, ako sam mogla da trudna budem u onom haosu, zašto ne bih mogla da podnesem rijaliti i sa bebom - kaže na kraju Miljana.

Tek sada mi je jasno šta je Sloba mislio kada je rekao da se ona ne druži i da gleda

samo sebe

 ??  ?? Žao mi je Ivana, neću da ga tužim
Žao mi je Ivana, neću da ga tužim

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia