Alo!

Seksi sinjorita od rane zore!

U kafiću hotela pevačica sedela u izazovnom kupaćem kostimu i šortsu

- Piše: NIKOLINA MARIĆ nikolina.maric@alo.rs

Sve se menja, samo će Milica Pavlović zauvek ostati seksi sinjorita! Mladu muzičku zvezdu paparaco „Alo!“uslikao je nakon nastupa na Crnogorsko­m primorju, dok je ranom zorom ispijala kafu u društvu svog poslovnog saradnika, a ono što je nama upalo u oči jeste da je Milica podjednako dobro izgledala i dok je đuskala na bini, ali i dok je upijala prve jutarnje zrake sunca. Ma, šta dobro? Odlično!

- Milica je pre nekoliko dana napravila ludu žurku u poznatoj budvanskoj diskoteci, u kojoj je do duboko u noć pevala i zabavljala goste. Nakon nastupa, otišla je u hotel u kom je bila smeštena, da odspava nekoliko sati, jer su je već narednog dana očekivale obaveze. Sledećeg jutra, Milica je ustala prilično rano, kako bi, uz kafu sa prijatelji­ma, na miru započela dan - kaže izvor za „Alo!“i objašnjava:

- Kako je tog dana bilo prilično vruće, Milica se u kafiću hotela u kojem je smeštena pojavila samo u kupaćem kostimu i šortsu, a čim je sela za sto, odmah je naručila kafu i običnu vodu. Nikoga, osim njih dvoje nije bilo u bašti kafića, pa su mogli na miru da ćaskaju i upijaju prve zrake sunca - kaže naš izvor i dodaje da je pevačica u nekoliko navrata ustajala od stola i kafu pila s nogu.

- Čini se kao da je nije držalo mesto, već je na svakih desetak minuta ustajala i šetala po bašti kafića. U nekom trenutku, uzela je mobilni telefon, ali ga je s osmehom, veoma brzo ostavila. Nema sumnje da je pročitala lepe vesti - kaže naš izvor na kraju.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia