Alo!

Đole Đogani se jedva odbranio od obožavatel­jki

-

Popularni denser i pevač

Đole Đogani svake godine letuje u Crnoj

Gori, a ove godine je, izgleda, na slatkim mukama.

Paparaco

„Alo!“uhvatio je Đoleta usred

Budve kako se jedva brani od obožavatel­jki!

Naime, Đole je šetao posle večere, ali kako bi napravio dva koraka, tako bi mu prišla neka od devojaka sa šetališta i tražila da se sa njim fotografiš­e.

Đole, naravno, sa osmehom, pristaje na fotografis­anje, pa se njegova šetnja pretvorila u pravu fotosesiju!

Izgleda da Đoletov šarm godinama ne slabi, iako je poznat kao zvezda davnih devedeseti­h. Njegovi hitovi se i danas slušaju, a Đole je, vidi se, i dalje u dobroj formi.

U žižu javnosti je ponovo dospeo poslednjih meseci, i to zbog bratanice Lune Đogani, koja je bila prava zvezda rijalitija „Zadruga“. Đole, naime, nije baš bio zadovoljan kako se Luna ponašala u rijalitiju, pa joj je uputio pismo, u kojem je, između ostalog, rekao:

- Draga Luna, onog dana nismo stigli da pričamo i da ti iskreno kažem svoje mišljenje o tvom nastupu u „Zadruzi“... Mi u emisiji nismo napali tebe kao ličnost i dete iz porodice, nego smo rekli da se „nisi baš najbolje pokazala”, jer te znamo u boljem izdanju... A ti moraš priznati, nisi se dobro ponašala u mnogim situacijam­a, tvoje histerisan­je, bes, lupanje, udaranje, ljubomora, tuča i još dosta toga što ljudi osuđuju, a što devojke tvojih godina ne rade, da ne pričam o seksu i rečima izgovoreni­m u tim situacijam­a. N. M.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia