Alo!

Je*ite se, privodim!

Napadač Mančester sitija uslikan u društvu nepoznatih devojaka u majici koja je jasna poruka čitavom svetu

- Piše: D. BOŠKOV dejan.boskov@alo.rs

Kako da zaboravite na očajno izdanje reprezenta­cije na Mondijalu? Tako što ćete da provedete nedelje na Ibici, opijajući se u društvu lepotica.

To je makar recept Kuna Aguera, napadača Argentine i Mančester Sitija. On je i dalje na odmoru posle završetka Svetskog prvenstva, na kojem je Argentina eliminisan­a u osmini finala. Aguero je odigrao dve utakmice na SP, protiv Islanda i Francuske. I dok je njegov Siti na turneji po SAD, Kun se provodi. Zajedno sa prijatelji­ma uslikan je kako ulazi u čuveni klub „Paša“, i to noseći vrlo neobičnu majicu. Da li je reč o poslednjem kriku mode ili o poruci čitavom svetu, tek Aguero je na grudima nosio natpis „Je*ite se“. Po izlasku iz kluba, Kun je viđen u društvu nepoznate devojke, a izveštaji sa čuvenog ostrva kažu da je u vidno alkoholisa­nim stanju zajedno sa crnokosom lepoticama ušao u taksi. Šta se kasnije dešavalo, ko će ga znati...

Serhio je bio u braku sa Đijanom Maradonom, mlađom ćerkom Dijega Armanda Maradone. Oni su postali roditelji 19. februara 2009. godine, kada je na svet stigao njihov sin Bendžamin. Kun i Đijana su se posle četiri godine braka razveli, 2012. godine.

O Aguerovom statusu nepopravlj­ivog plejboja svedoči i razlog zbog kojeg ga je šutnula dugogodišn­ja devojka Kerina Teheda. Argentinsk­a pop zvezda je poludela kada je 2017. saznala da je Kun bez njenog znanja otišao u Holandiju da bi se provodio na jednoj žurki. Kada su se pojavile fotografij­e kako razmenjuje nežnosti sa manekenkam­a koje su bile na toj žurki, ali i saznanja da je potrošio ogromnu količinu novca, pevačica, koja je u Argentini poznata kao Mala Princeza, poručila je pevaču da je njihova veza završena.

Dok se Aguero provodi

je na Ibici, Siti poražen od

2:1 Liverpula sa na turneji

po SAD

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia