Alo!

Neke tuge se nikad ne prebole...

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Porodica Ljubiše Stojanović­a Luisa održala je juče pomen slavnom pevaču, koji je pre sedam godina poginuo u saobraćajn­oj nesreći. Luisova supruga Silvana i njihovo troje dece, kao i Luisov brat Dragan prvi su stigli na groblje Zbeg u Borči, a nedugo potom stigla su i njegova deca iz drugog braka, Maja i Marko.

Supruga Silvana je u razgovoru za „Alo!“otkrila da i posle sedam godina pokušava da preboli smrt supruga, kao i da su deca proteklih godina na svoj način naučila da se nose sa gubitkom oca.

- Sećanje na Luisa živi u svima nama i često kažem da će on nadživeti mnoge od nas zbog svega što nam je ostavio. Neke stvari se nikada ne prebole, ali naučite da živite sa njima - kaže Silvana i priznaje da joj je često teško da nađe pristup deci, budući da im predstavlj­a i oca i majku.

- Moja deca nisu stigla da uvide kakav je otac bio Luis, a bio je zaista divan. Sada se ja trudim da im budem i otac i majka, a to je često vrlo teško. Naročito mi je teško kad je o sinovima reč. Sada je sa neke strane lakše, jer kako su stariji, češće su sa Lusovim sinom Markom i verujem da će u njemu imati mušku figuru koja može da im bude uzor priča Silvana i veruje da ih Stojanović odnekud posmatra i da je ponosan na svoju decu. - Ubeđena sam da je ponosan na svoju decu. Imao je želju da održi koncert i da ga slušaju sva njegova deca iz prvog reda. Sada imamo priliku da njegova deca pevaju i sviraju na koncertu, a da nas on posmatra i sluša - zaključila je pevačeva supruga za „Alo!“.

Podsetimo, Luis je poginuo u 59. godini u saobraćajn­oj nesreći na magistraln­om putu kod naselja Feketić. Do nesreće je došlo kad je Luis, koji je vozio „krajsler“, prešao u suprotnu traku i sudario se s „fordom“. Podlegao je povredama na licu mesta.

 ??  ??
 ??  ?? Maja Stojanović Deca pale
sveće pokojnom
ocu
Maja Stojanović Deca pale sveće pokojnom ocu
 ??  ??
 ??  ?? Marko Luis
Marko Luis
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia