Alo!

Klinci, pa vi kidate!

Milutinac i Balerina ne kriju: „Mislili smo da ćemo dominirati, ali prevarili smo se, deca su nas namučila na treningu”

- Piše: M. JANKOVIĆ redakcija@alo.rs

Na malim ekranima i velikom platnu opčinili su milione gledalaca ulogama naših legendarni­h fudbalera, učesnika Svetskog prvenstva u Urugvaju. Glumci Viktor Savić i Aleksandar Radojičić, kao Milutinac i Balerina u popularnom filmu i TV seriji „Montevideo, bog te video“„, pokazali su zavidno umeće sa loptom. Međutim, tokom snimanja tih scena imali su neuporediv­o lakši zadatak na travnatom terenu od onog koji ih je ovih dana sačekao na Zlatiboru.

Naime, Savić i Radojičić bili su specijalni gosti Dejana Stankovića u njegovom fudbalskom kampu „Deki 5“, koji se od 28. jula do 18. avgusta održava na Zlatiboru. Na oduševljen­je više od stotinu mališana, polaznika prve smene kampa, Savić i Radojičić sa njima su odradili zajednički trening.

- Dejan Stanković je naš veliki prijatelj i rado smo se odazvali pozivu da se družimo sa decom. Imali smo dvostruki motiv da dođemo na Zlatibor, em smo u društvu ovih sjajnih mladih fudbalera, em smo u prilici da provodimo vreme sa Dekijem - rekao je Viktor Savić, a na njegovu priču se nadovezao Radojičić:

- Kao deca nismo imali mnogo iskustva sa fudbalskim kampovima, ali ono što smo videli ovde je po našem mišljenju fantastičn­o, zaista na svetskom nivou. Počevši od organizaci­je, preko rada na terenu sa ovom decom, do sportske opreme, smeštaja i energije koja se posvećuje ovim mladim fudbalerim­a. Ali to nije sve, jer se ovde deca uče i fer-pleju, poštovanju protivnika, pravilnoj ishrani i zdravom načinu života, što je mnogo više od fudbala. Zato nam je veoma drago

da smo bar nakratko deo ove fenomenaln­e priče - konstatova­o je Radojičić.

U društvu mališana i poznatih glumaca na terenu se našao i Dejan

Stanković i pokazao deo svoje fudbalske veštine:

- Dejan je za mene jedan najvećih legendi srpskog fudbala i sporta uopšte. Poseduje neverovatn­u harizmu i nemam dilemu da će ono što on započne trajati dugo i postići veliki uspeh - istakao je Savić.

Izazov za glumce na terenu bio je veliki:

- Mislili smo da ćemo dominirati, ali prevarili smo se. Ova deca su nas pošteno namučila i oznojila. Morali smo dobro da se potrudimo da damo gol, a klinci su evidentno bili silno motivisani u duelu sa nama. Sjajno smo se zabavili - rekao je Radojičić.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia