Alo!

NEBOJŠA KIĆA KOSOVIĆ NAJAVLJUJE POVRATAK NA VELIKA VRATA Željan sam igre i pobeda

Revanš Crno-beli danas kreću u Litvaniju na Trakaju u kvalifikac­ijama u Ligi Evrope

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

Nebojša Kića Kosović je fudbaler na koga Miroslav Đukić, trener Partizana, ozbiljno računa ove sezone.

Rođeni Nikšićanin se vratio na teren posle dugih sedam meseci pauze, već se našao među starterima, očekuju ga mnogi i među prvih 11 u revanšu sa Trakajem.

Crno-beli ka Litvaniji kreću danas u ranim jutarnjim časovima, a utakmica je zakazana za četvrtak s početkom od 18 sati. Srpski predstavni­k ima minimalnu prednost (1:0) do koje je došao autogolom Januševski­sa u 57. minutu utakmice, ali svi u taboru crno-belih veruju da će se u revanšu prikazati u mnogo boljem izdanju. O potencijal­nom rivalu u trećem kolu kvalifikac­ija još niko ne razmišlja, a tamo ih, ako se ne desi senzacija, čeka bolji iz duela Norsdjelan­d-aik. danci su na svom terenu slavili sa 1:0...

- Start sezone je zadovoljav­ajući na evropskoj sceni, jedino nas boli taj poraz na početku domaćeg prvenstva, kada smo izgubili u Surdulici. Na tri utakmice smo ostvarili tri pobede bez primljenog gola i želimo tako da nastavimo u Litvaniji, da prođemo Trakaj i odemo dalje u treće kolo. Prvi poraz u Surdulici nas žulja, ali nam je svakako bio velika opomena. Idemo dalje i moramo da stvaramo pozitivnu atmosferu i veru za dalje, jer ono što je bilo ne možemo da vratimo - kaže Kosović.

Start je sezone, mnogo je novih igrača, a ni Kiće dugo nije bilo u timu zbog povrede.

- Pauzirao sam sedam meseci zbog teške povrede prednjih ukrštenih ligamenata, koja je, hvala bogu, iza mene. Ipak osećam da nisam još 100 odsto na terenu onaj kakav želim da budem. Zato radim, svestan sam svih dobrih stvari, ali i onih koje treba dopuniti i siguran sam da će biti bolje kako sezona bude odmicala. Tu smo da pomognemo i novajlijam­a, i njima je potrebno vreme da se uigraju. Svi momci su super i svi zaista dišemo kao tim - kaže Kosović.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia