Alo!

OSTAJEM U LACIJU!

SERGEJ MILINKOVIĆ SAVIĆ STAVIO TAČKU NA SPEKULACIJ­E O TRANSFERU

- Piše: D. BOŠKOV dejan.boskov@alo.rs

Sergej u Mančester junajtedu. Milinković Savić na meti PSŽ-A. Juventus ne pita za cenu, želi da dovede Sergeja. Sari, trener Čelsija, tražio je od uprave da mu dovede Srbina. I na kraju - Sergej Milinković Savić ne napušta Lacio!

Čitavog leta trajale su spekulacij­e da li će srpski vezista promeniti sredinu. I juče je sve palo u vodu. Iako se nije pojavio na početku priprema rimskog kluba, Sergej se juče priključio saigračima i u klinici „Paideija centar“, gde je prošao medicinska testiranja.

A pre toga, Sergej je imao bliski susret sa navijačima Lacija. Grupa koja je poznata kao ekstremna, ratoborna i spremna da se posvađa i razračuna sa fudbalerim­a čak i svog kluba, dočekala je Sergeja kao kralja. Nema ko mu nije zatražio sliku. Nema osobe koja nije želela da od njega čuje kakva mu je sudbina. Usledila je rečenica zbog koje bruje mediji u Italiji, Španiji, Engleskoj... Ma u čitavom fudbalskom svetu.

- Naravno da ostajem. Pa zar ne vidite da sam ovde? odgovorio je Sergej jednom od navijača.

Tačka je stavljena. Odnosno, za sada je stavljena tačka. Valja biti oprezan kada su u pitanju veliki fudbalski transferi. Klaudio Lotito, predsednik Lacija, u više navrata je objašnjava­o da može da proda Sergeja, ali samo pod uslovom da dobije ponudu koja se ne odbija.

- Da bih ga prodao, ponuda mora da bude ogromna - rekao je nedavno Lotito.

Prema nezvanični­m informacij­ama, velikani koji su želeli da dovedu Sergeja nisu želeli da ispune megalomans­ke Lotitove zahteve i da na račun Lacija uplate 150 miliona evra!

 ??  ?? Nastavlja gde je stao: Sergej Milinković
Savić
Nastavlja gde je stao: Sergej Milinković Savić
 ??  ?? Spreman je: Reprezenta­tivac
Srbije na medicinsko­m
pregledu
Spreman je: Reprezenta­tivac Srbije na medicinsko­m pregledu
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia