Alo!

Nata dobila podršku od ćerke Hane

Bekvalčeva je ovoga puta stigla u pratnji dadilje i starije ćerke, koja je želela da bude oslonac svojoj mami

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Pevačica Nataša Bekvalac odvela je po treći put ćerku Katju u Centar za socijalni rad kako bi je njen otac Luka Lazukić, protiv koga je podignuta optužnica za porodično nasilje, video na pola sata.

Nataša je u Centar za socijalni rad došla u pratnji dadilje, dok ju je u autu čekala starija ćerka Hana, koja je, kako saznajemo, sama izrazila želju da bude mamina podrška ovoga puta.

Iako je Bekvalčeva socijalnoj radnici sama predala dete, u centru se kratko zadržala, da bi se potom odvezala na obližnji parking, gde je sačekala pola sata, koliko je predviđeno da Lazukić provede sa Katjom.

Lazukić je u Centar za socijalni rad na motociklu stigao sat vremena pre pevačice, a kada je prošlo predviđeni­h trideset minuta, Nataša je došla po dete. Kako je Bekvalčevu po izlazu iz automobila dočekalo nevreme, socijalne radnice pomogle su pevačici da ćerkicu smesti u auto nakon što ju je preuzela iz zgrade.

Deset minuta nakon Natašinog odlaska njen bivši suprug odvezao se kući, a na pitanje o navodnim pretnjama koje je njegov prijatelj uputio Bekvlačevo­j nije želeo da odgovara.

Podsetimo, Nataša Bekvalac i njen advokat su pre nedelju dana, nekoliko sati nakon drugog dogovoreno­g viđanja Luke i Katje, u policijsko­j stanici Savski venac prijavili da je Nataši tog dana pretio prišao drug Luke Lazukića.

Prema navodima pevačice, ona se u tom trenutku nalazila na parkingu i mnogo se uplašila za svoju i bezbednost svoje dece. Policija je reagovala po prijavi i u skladu sa zakonom, a sa Lazukićevi­m prijatelje­m obavljen je razgovor. On je tada u policijsko­j stanici izjavio da nije pretio Nataši, te da se tu slučajno zatekao.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia