Alo!

Plaćao sam šoping Mesiju i Suarezu!

„Hteo sam da se uklopim u ekipu, a oni su mi svaki dan uzimali po 50 evra”, kaže odbrambeni fudbaler

- Piše: KONSTANTIN RADULOVIĆ konstantin.radulovic@alo.rs

Stigao je Jeri Mina zimus u Barselonu iz Korintijan­sa za devet miliona evra. Ostvario mu se san da trenira i igra s najboljim svetskim fudbalerim­a, a onda je poželeo da bude drugar s njima. I to mu se osvetilo.

Kolumbijsk­i štoper, koji se nije baš naigrao u dresu Barse minule sezone, otkrio je da su mu Leo Mesi i Luis Suarez svakog dana uzimali po 50 evra i da im je on, zapravo, finansirao odlaske u šoping. A za sve to je bio kriv on sam.

- Došao sam u Barselonu i osetio fenomenaln­u atmosferu. Znao sam da na mojoj poziciji igraju vrhunski igrači, ali nikada nisam bežao od konkurenci­je i uvek sam verovao u sebe. Bio sam uveren da ću dobiti šansu i pokazati koliko umem, ali to se jednostavn­o nije dogodilo - počeo je svoju ispovest Kolumbijac i nastavio:

- Želeo sam što pre da se uklopim u ekipu, pa sam predložio Mesiju i Suarezu da svaki dan šutiramo slobodne udarce i vidimo ko je bolji. Hteo sam na taj način da se zbližim s njima. E, to je bila velika greška.

Mina je otkrio da su dvojica najboljih fudbalera Barselone toliko dobro izvodili slobodne udarce da su mu bukvalno svakog dana uzimali novac.

- Protiv njih ne možete da se takmičite. Oni mogu da pogode iz svake pozicije. Kad god hoće i gde god hoće. Nisam se ni okrenuo, a oni su mi svaki dan uzimali po 50 evra. Tada sam pomislio: „Ej, pa ja ovim momcima plaćam šoping.“Nisam im mogao ništa. Oni su mađioničar­i s loptom. Prava čudovišta.

Taj debakl u opkladama s saigračima izuzetno negativno je uticao na Kolumbijca, koji je počeo da gubi samopouzda­nje.

- Osećao sam se mnogo loše. Ništa što sam želeo da uradim nije mi polazilo za rukom. Imao sam utisak da sve što počnem da radim ide naopako. Čak ni najobičnij­e dodavanje na treningu za mene je bilo preteško. Zemljaci Kutinjo i Paulinjo su me tešili i govorili da će sve biti u redu, ali nisam mogao da se izborim s tim pritiscima kaže Meni.

 ??  ?? Ajde da ojadimo
ovog malog: Mesi i Suarez
Ajde da ojadimo ovog malog: Mesi i Suarez
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia