Alo!

Merima Njegomir se učlanila u SNS!

-

Merima Njegomir, koju mnogi nazivaju i kraljicom narodne muzike jer više od 45 godina traje na domaćoj javnoj sceni, učlanila se juče u Srpsku naprednu stranku, ekskluzivn­o saznaje „Alo!”.

Odluku da se pridruži najvećoj političkoj partiji donela je nakon konferenci­je za novinare na kojoj se juče naciji obratio Aleksandar Vučić, predsednik Srbije i lider SNS-A.

- Ja sam patriota, volim Srbiju, moje četvoro dece živi ovde i nikome od nas nije palo na pamet da ode u inostranst­vo, jer volimo našu zemlju - kazala je Njegomir nakon učlanjenja u tabor naprednjak­a i otkrila koji je bio osnovni motiv zbog kog se odlučila na ovaj korak.

- Oduvek mi je bila bliska ideja Srpske napredne stranke, ali sad kad vidim koliko je teško, koliko se Aleksandar Vučić bori, koliko ga napadaju sa svih strana, rešila sam da i zvanično priđem Srpskoj naprednoj stranci i pružim podršku i svoj doprinos

u borbi za našu Srbiju - navela je ova vrsna estradna umetnica.

- Osetila sam jednu ljudsku potrebu. Mislim da u ovoj situaciji svi moramo biti na jednoj strani bez obzira na to u kojoj je neko partiji i da li je u partiji. Svi ti napori predsednik­a Vučića, koji su čini mi se nadljudski, mislim da mu se mora dati podrška i ja sam na ovaj način htela da pružim ljudsku i umetničku podršku da se ovo reši na najbolji mogući način. Sve što Vučić radi, imam osećaj da radi iskreno i da radi za dobrobit svoje zemlje. Ja sam patriota u svakom smislu te reči, imam četvoro dece i sva su u Srbiji, završili su ovde škole i fakultete i svi rade. Želim da moja deca i moji unuci žive mirnije i lepše. Prosto sam bila ponesena njegovom energijom i njegovim govorom, pa sam poželela sam da mu na taj način pružim podršku.

I u Srpskoj naprednoj stranci ne kriju zadovoljst­vo što je Merima Njegomir pojačala njihove redove.

- Veoma smo ponosni što je jedna tako sjajna žena i izuzetna umetnica pristupila Srpskoj naprednoj stranci - kratko je za „Alo!” kazao Darko Glišić, Predsednik Izvršnog odbora SNS-A. D. R.

 ??  ?? Poznata pevačica potpisuje pristupnic­u
SNS-U
Poznata pevačica potpisuje pristupnic­u SNS-U
 ??  ?? Merima sa predsednik­om IO SNS Darkom Glišićem
Merima sa predsednik­om IO SNS Darkom Glišićem

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia