Alo!

UKRAO AUTO, PA POGINUO ZA 10 MINUTA

- Piše: MIROSLAVA OBADIĆ redakcija@alo.rs

Smrt kao u horor filmovima! Ukrao nov-novcijat „reno senik“na benzinskoj pumpi u Adi kad je vlasnik izašao da plati gorivo i poginuo dva kilometra dalje vozeći brzinom od 170 kilometra na sat! Milan Vukašinovi­ć (26) iz Novog Bečeja je 30. jula na benzinskoj pumpi u Adi oteo automobil penzioneru Š. F. (62) iz Mola, a samo desetak minuta kasnije je izgubio kontrolu na krivini i bez tragova kočenja leteo 25 metara preko kanala i zabio se u metalni stub garaže pored puta.

Vlasnik sivometali­k „renoa senik“koji je smrskan do neprepozna­tljivosti kaže da još ne može da izbriše uznemiruju­ću scenu iz glave.

- Prošlog ponedeljka, 30. jula, oko 18 sati, otišao sam da natočim gorivo na benzinskoj pumpi u Adi. Ni u najgorim snovima nisam mogao da naslutim šta će mi se tada desiti. Ostavio sam novčanik na prednjem sedištu, uzeo sam samo 2.000 dinara da platim. Posle samo jednog minuta, kada sam izašao, mog automobila nije bilo - u neverici priča Š. F. (62) za „Alo!“nedelju dana posle tragičnog događaja.

On kaže da mu je radnik na pumpi rekao da je tog dana video jednog mladića kako se vrzma oko pumpe, ali da tome nije pridavao značaj.

- Odmah sam slučaj prijavio policiji, a oni su mi rekli da idem kući. Međutim, do kuće nisam ni stigao, jer su me iz policije zvali za manje od desetak minuta da mi kažu šta se desilo. Bio sam u šoku - navodi vlasnik ukradenog automobila i dodaje da u skorije vreme neće moći da kupi nov automobil.

Njegova žena V. F. (54) iz Mola kaže da su se suprug i ona mnogo potresli, naročito zbog toga što je u toj suludoj krađi izgubljen jedan mladi život.

Bilo je kao u horor filmu, samo što smo to zaista preživeli. Milan Vukašinovi­ć je posle pređena dva kilometra, u poslednjoj ulici u Molu, na izlazu ka Bečeju, na krivini izgubio kontrolu nad našim autom. Bez tragova kočenja je leteo 25 metara preko kanala i zabio se u metalni stub garaže, koja se nalazi pored kuće koja je uvučena pored puta. Metalni stub je preleteo kroz ceo auto, sve do zadnjeg sedišta priča potresena supruga.

Milan Vukašinovi­ć je na krivini mogao da skrene samo ulevo, ali je brzinom od oko 170 kilometara na sat izleteo s puta, što ga je koštalo života.

Istraga je još u toku, a zvanični izveštaj još nismo dobili iz policije. Nedavno su bili da fotografiš­u gume ovih ostataka od automobila koji nam još stoje u dvorištu, dok nam ne kažu da možemo da ih odnesemo na neki otpad - navodi vlasnik uništenog automobila.

uzeo je

Milan Vukašinovi­ć (26) iz Novog Bečeja

senik“na penzioneru Š. F. (62) nov-novcijat „reno

doživeo udes benzinskoj pumpi u Adi i posle dva kilometra

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia