Alo!

Dve svadbe ZA SINA NEBOJŠU!

Prvo venčanje biće održano 18. avgusta u Miločeru, a drugo u Rusiji, odakle je mlada

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Ćerke Jelena i Nadežda venčaće se u crkvi jer je njihova opštinska venčanja Bogoljub propustio tokom izgnanstva

Nebojša Karić, sin srpskog političara i biznismena Bogoljuba Karića, oženiće se 18. avgusta, a Bogoljub je odlučio da mu u to ime napravi čak dve spektakula­rne svadbe, jednu u Srbiji, a drugu u Rusiji.

Osim što će ekskluzivn­u proslavu za više od 1.000 zvanica napraviti u Crnoj Gori, na Svetom Stefanu, Karići su odlučili da ispoštuju buduću snaju ruskog porekla, te da veliko veselje naprave i u njenoj rodnoj zemlji.

Izvor blizak porodici otkrio je za „Alo!“detalje priprema za veliki dan, ali i da Bogoljub od samog početka učestvuje u svim odlukama.

- Otkako je obavešten da se Nebojša verio s devojkom, Bogoljub je počeo da organizuje svadbu. Čim su se svi porodično okupili, seli su i razgovaral­i o tome gde će se venčanje održati i kako će sve izgledati. Gotovo svima je odmah na pamet pala vila „Miločer“, jer im je to privatno jedno od omiljenih mesta, tako da je odluka o lokaciji lako doneta. U prvi mah niko nije planirao da se prave dve svadbe, budući da se, osim Nebojše, u crkvi venčavaju i Bogoljubov­e dve ćerke - Jelena i Nadežda - otkriva izvor i nastavlja:

- Kada je porodica tako mnogobrojn­a, teško je organizova­ti i jedno manje slavlje, a ne dva slavlja od više od 1.000 zvanica. Druga svadba ni u ludilu nije planirana i nekako je o tome odlučeno u hodu.

Osim što će

Bogoljub oženiti sina, Karići su isti dan isplaniral­i crkveno venčanje njihove dve ćerke, Jelene i

Nadežde, budući da Bogoljub zbog problema sa zakonom i skrivanja u Rusiji nije prisustvov­ao njihovim venčanjima u opštini. Zbog svega toga dugo su se premišljal­i da li da prave dvostruki posao, ali Bogoljub je odlučio da ne žali vremena i para kako bi sinu priredio spektakula­rnu svadbu - kaže izvor i otkriva da će Bogoljub za veliki dan svog sina jedinca iskeširati više od pola miliona evra.

- Mesecima samo o tome priča, a ruku na srce, dugo je i čekao dan kada će se Nebojša oženiti, budući da su mu ostala deca već dugo u skladnim brakovima. Toliko je to uzbuđeno prihvatio, da se često našalimo da se ponaša kao da je to njegovo venčanje. Bogoljub će samo za lokaciju iskeširati čitavo bogatstvo, da ne pričamo o enterijeru, dekoru, videobimov­ima, organizato­rima i svemu što takvo venčanje nosi. On će čak platiti smeštaj za familiju svoje snaje i stotinu prijatelja iz inostranst­va. Pa samo od toga kada se krene, jasno je da će svota biti veća od pola miliona evra - zaključio je izvor blizak porodici za „Alo!“.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia