Alo!

Ovo mi je najteži dan u životu, plakali smo kao deca

Pevač otkrio sve detalje iz sudnice i objasnio da nije mogao da gleda suze sada već bivše supruge

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Rijaliti zvezde Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović stavili su tačku na svoj brak i juče oko 9 ujutru u Osnovnom sudu u Zrenjaninu potpisali razvod.

Radanović u razgovoru za „Alo!“priznaje da mu je jučerašnji dan bio jedan od najtežih dana u životu, kao i da se u sudnici rasplakao čim je video suze svoje sada već bivše supruge.

- I Kristina i ja smo očekivali da će biti teško i normalno je da nam nije bilo svejedno. Nema potrebe da krijem da mi je teško palo, razvod je za mene jedan od najtežih događaja u životu. Loše je kada vam se desi takva situacija, pogotovo kada vam stave te papire pod nos i kažu da potpišete. Tada postanete svesni da samo jednim potpisom završavate važno poglavlje i da ostavljate iza sebe nešto za šta ste očekivali da će trajati ceo život. Sve vam prođe kroz glavu, lepo i ružno, sve što ste imali zajedno i na sve to se stavi tačka jer ste u jednom trenutku prestali da se borite. Taj osećaj je poražavaju­ći - kaže Sloba, koji nije uspeo da zadrži suze kada je Kockarevu video da plače u sudnici.

- Iako smo oboje bili pripremlje­ni na ovu situaciju i imali dosta vremena da se naviknemo na činjenicu da će doći do zvaničnog kraja braka, nimalo nije bilo lako učiniti takav korak. Kija se dugo suzdržaval­a, ali na kraju ju je stiglo sve i rasplakala se u sudnici. Tada sam se slomio, nisam mogao da se suzdržim dok sam je gledao takvu i zaplakao sam i ja. Postoje situacije koje su veće od svih nas i onoga što očekujemo od sebe. Zbog tih situacija postane vam jasno da ste nemoćni naspram neočekivan­og što

vas zadesi u životu i upravo to se dogodilo nama dvoma - iskren je Radanović, koji ističe da je sa obe strane ostalo pitanje da li su mogli da urade još nešto kako bi spasli brak.

- Ovaj dan sigurno ću upamtiti kao težak, loš dan koji me je naučio važnim stvarima. Isto tako, u trenutku se zapitate da li ste uradili sve da spasite odnos sa nekim koga ste voleli, pitate se da li je sve moralo baš ovako i gde ste pogrešili. Usled haosa, svađa, tenzije i povređenos­ti, čovek ne razmišlja da je negde pogrešio, već grešku traži u drugom. Zato kažem da smo oboje, koliko god da nam je ovaj potpis teško pao, naučili da oprostimo jedno drugom, priznamo loše stvari i da smo zaista imali nešto veliko, što se nažalost završilo - kaže pevač i otkriva da sa suprugom nije imao problem u vezi sa podelom imovine.

- Što se tiče podele, oboje smo od prvog trenutka znali da niko nikome sa te strane neće otežavati. Svako je zadržao svoje i tu nije bilo priče. Razišli smo se u miru, bez neprijatni­h scena i bez svađe. Advokat se pobrinuo za papirologi­ju i nakon što se sve sleglo i nakon što smo se malo smirili, napustili smo sudnicu, srdačno se pozdravili i svako je otišao svojim putem - zaključio je Radanović za „Alo!“.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia