Alo!

BILA SAM UZ MAMU DO POSLEDNJEG TRENUTKA

-

Pevačica Rada Manojlović je u ranoj mladosti ostala bez majke. O njoj i sestri, koje su tada bile tinejdžerk­e, brinuo je otac, koji je dao sve od sebe da Radu i Mariju izvede na pravi put. Baš zbog bolesti koja je odnela njenu majku, Rada kaže da redovno ide na lekarske preglede.

- Vodim računa o svom zdravlju, često idem na preglede po raznim klinikama. Desilo nam se to što nam se desilo u porodici, pa je i sestri i meni usađeno da moramo da kontroliše­mo zdravlje. Jer, naša mama je samo zakasnila. Mogla je da preživi da je na vreme išla na preglede. Ta bolest se leči u 90 odsto slučajeva. Sestra i ja sada možda čak i preterujem­o sa pregledima - iskrena je Rada.

Pevačica ističe da ne živi u prošlosti, ali je srećna što je mogla da sa majkom provede njene poslednje trenutke i da bude uz nju.

- Srećna sam što sam bila uz nju do njenog poslednjeg daha, ali uvek prekidam sećanje na te trenutke. Odmah se prebacim na nešto drugo, skuvam kafu, nešto uradim, bilo šta, samo da se ne sećam tih dana - kaže pevačica i dodaje:

- Ne razmišljam o tome mnogo, zaista. Inače ne volim da se vraćam u prošlost… Znam da sebi dam oduška ponekad, da se prepustim emocijama, ali nakratko… Evo, na primer, kada je preminuo Oliver Dragojević, slušala sam neke njegove pesme i svašta mi je padalo na pamet, naravno, i mame sam se setila, svega… Deset-petnaest minuta sam plakala, a onda se smirila i nastavila dalje - rekla je Rada u emisiji „Glamur“na TV

„Hepi“. K. L.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia