Alo!

Gorela kafana kod koje se troje udavilo!

Ovaj lokal je bio u žiži 2014, kada su Anastasija Stajić, Nemanja Antić i Miloš Janković sleteli BMW-OM u Dunav i udavili se, dok je 2016. na istom mestu kum ubio kuma!

- Piše. E. S. enis.sadiku@alo.rs

Vatru gasili 31 vatrogasac i vatrogasni brod

Restoran „Carska ohota“, koji je juče izgoreo do temelja, bio je u žiži javnosti 2014, kada su Anastasija Stajić (16), Nemanja Antić (18) i Miloš Janković (20) sleteli BMW-OM u Dunav i udavili se, kao i 2016, kada je na gotovo istom mestu kum ubio kuma!

Požar je izbio iz nepoznatih razloga u sredu oko četiri ujutro, a vatru je gasilo devet vatrogasni­h vozila, 31 vatrogasac, kao i vatrogasni bod! To kultno mesto se u prethodne četiri godine našlo na naslovnim stranama zbog dve odvojene tragedije, u kojima je četvoro nastradalo.

Veliki plamen, a potom i više eksplozija videli su ribari, koji su odmah zvali policiju i vatrogasce.

- Po dolasku vatrogasac­a usledila je borba, ali je vatrena stihija progutala ceo restoran i lokal pored njega. Dok su inspektori istražival­i zbog čega je izbio požar, njegov vlasnik je odgovarao na pitanja da li je imao neke probleme i da li je primetio nešto sumnjivo - kaže naš sagovornik.

Prema nezvanični­m saznanjima, vlasnik restorana je rekao da se nikome nije zamerio, da je solidno poslovao i da je hteo da proširi restorana. Sumnja se da je požar planuo u kuhinji, ali to tek treba da se ispita.

Taj lokal je bio u žiži javnosti u decembru 2016, kada je gost sa četiri hica iz krateža ubio svog kuma. To je bio Aleksandar Jovanović, koji je tokom ručka ubio Zorana Todorovića. Jovanović se tokom suđenja branio da je pucao u kuma jer mu je pretio da će mu ubiti ćerku, koju je krstio. Dve godine pre toga, u novembru 2014, mediji su pisali o tom restoranu jer su Anastasija Stajić, Nemanja Antić i Miloš Janković sleteli BMW-OM u Dunav, svega nekoliko stotina metara od tog lokala i udavili se. Oni su planirali da veče provedu u „Carskoj ohoti“. Iz automobila su se spasli Luka Višnjić (24), sin voditeljke Olje Bećković, Milica Jokić (22), kao i vozač Dušan Jovanović (13). Vozač je zbog saobraćajn­e nesreće, u kojoj je poginulo troje mladih ljudi, osuđen na osam godina zatvora.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia