Alo!

Neki u lavoru, a neki kod tazbine na moru!

- Piše: D. RAMADANI demira.ramadani@alo.rs

Velikim količinama tečnosti, prvenstven­o vodom i sokovima, naši narodni poslanici se ovih dana brane od najjačeg tropskog talasa koji je pogodio Srbiju. Voda, sokovi i poneko hladno pivo pomažu im da prebrode ove vrele dane koje provode daleko od skupštinsk­ih klupa.

- Vodom, spolja i iznutra - ko iz topa je za „Alo!” kazao poslanik Marijan Rističević kada smo ga upitali kako se brani od vrućine. Novica Tončev (SPS) takođe tvrdi da je konzumiran­je tečnosti najbolji način za odbranu od vrućine.

- Tropske teškoće rešavam na tradiciona­lan način, tako što konzumiram veću količinu hladne vode i povremeno kafu. Sokove ne preporučuj­em zbog šećera, a hladno pivo može da prođe, ali samo u večernjim satima. Hvala bogu, nikada nisam bio gurman, pa su mi dovoljni supa, salata i riba - rekao je on za „Alo!”. Aleksandra Belačić (SRS) ističe da voli toplo vreme i da ga prilično dobro podnosi.

- Ventilator i nekoliko hladnih pića tokom dana su sasvim dovoljni da se rashladim. Nisam otišla na odmor ove godine, celo leto sam u Beogradu, ali nadam se da ću krajem septembra otputovati na more na nekoliko dana - kazala je ona za „Alo!”.

Dejan Radenković, njen kolega iz tabora socijalist­a, već uživa u čarima Crnogorsko­g primorja i to sve, kako sam priznaje, zahvaljuju­ći tazbini.

- Sport, hladovina, okupljena porodica...

Uz to se svi problemi lakše rešavaju, pa i tropska vrućina. Imam sreće da mi je tazbina na Crnogorsko­m primorju, pa sam na nekoliko dana došao kod njih i vrućinu i ne primećujem - pohvalio nam se poslanik.

 ??  ?? Marijan Rističević Dejan Radenković Novica Tončev Aleksandra
Belačić
Marijan Rističević Dejan Radenković Novica Tončev Aleksandra Belačić
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia