Alo!

SNAJA I SVEKAR ZAJEDNO U SMRT

Kod Koviljske petlje poginuli su muškarac (60) i devojka (22), dok je na lokalnom putu Bajmok-subotica pomahnital­i „audi” pokosio biciklistu (17)

- PIŠE: NEMANJA GAVRILOV nemanja.gavrilov@alo.rs

Crna nedelja u Srbiji! Nesreće na putevima u našoj zemlji u toku jučerašnje­g dana odnele su tri žrtve, a povređeno je najmanje sedam ljudi. U dve odvojene nesreće, pomahnital­i „audi” je pokosio biciklista (17) na lokalnom putu Bajmok-subotica, dok su devojka (22) i muškarac (60), snaja i svekar, sleteli s puta kod Koviljske petlje i na mestu ostali mrtvi!

Kako saznajemo, teška saobraćajn­a nesreća dogodila se juče u ranim jutarnjim satima na autoputu Beograd - Novi Sad kod Koviljske petlje.

- Tragedija se dogodila u nedelju u 6. 45 kod Koviljske petlje, nedaleko od mosta u Beški. Snaja i svekar su poginuli na licu mesta, dok su majka (57) i sin (24) teško povređeni. Reč je o albanskoj porodici iz Makedonije koja je putovala u Austriju.

Njih dvoje su vozilom Hitne pomoći prebačeni u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodina u Novom Sadu i nalaze se pod stalnim nadzorom lekara - navodi izvor blizak istrazi.

Prema rečima svedoka, tragedija se dogodila kada je njihov automobil iz nepoznatog razloga sleteo s puta.

- Automobil je bio potpuno smrskan. Zatekli smo stravičan prizor… Krvi je bilo svuda po putu, dok su se iz uništenog automobila čuli jauci povređenih.

Bilo je strašno videti kako telo mlade devojke izvlače iz smrskanog vozila. Nije poznato kako su sleteli priča jedan od očevidaca.

Poginuli još nisu identifiko­vani, a njihova tela su prebačena u Institut za sudsku medicinu na obdukciju. Nekoliko sati pre toga, na severu Vojvodine se dogodila strašna nesreća, u kojoj je žrtva bio biciklista od svega 17 godina.

Kako saznajemo, na lokalnom putu Bajmok-subotica, oko 45 minuta posle ponoći, tri osobe su povređene, dok je jedna poginula na licu mesta.

- Automobil „audi“je divljao po putu! U vozilu su bile dve osobe dok se kretao velikom brzinom. U jednom trenutku je izgubio kontrolu, prešao u suprotnu traku i pokupio dvojicu biciklista. Posle udarca u bicikliste, „audi” je sleteo u kanal pored puta. Biciklista G. B. (17) poginuo je na licu mesta, dok su biciklista N. V. (17), vozač „audija“N. K. (42) i njegov suvozač D. A. (28) teško povređeni. Svi su prebačeni u bolnicu u Subotici - navodi naš sagovornik.

Istraga treba da utvrdi da li je vozač automobila bio pijan, kojom brzinom je vozio i zbog čega je prešao u suprotnu traku i pokosio mlade bicikliste.

Automobil je divljao po putu i naleteo na dvojicu bicklista!

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia