Alo!

IZMENE NA 11 LINIJA GRADSKOG PREVOZA

-

Desna saobraćajn­a traka na Bulevaru despota Stefana, u smeru ka Trgu republike, zatvorena je zbog rekonstruk­cije vodovodne mreže. Reč je o deonici između Džordža Vašingtona i Cetinjske.

Reporter „Alo!“zabeležio je juče početak radova, koji će trajati do 2. septembra, a zbog kojih će 11 linija gradskog prevoza voziti izmenjenom trasom.

Promene su sledeće:

- vozila sa linija 32E i 96 u smeru ka Trgu republike saobraćaće na relaciji: Bulevar despota Stefana - Džordža Vašingtona - Francuska - terminus Trg republike;

- vozila sa linija 16, 27E, 35, 43 i 95 u smeru ka Novom Beogradu saobraćaće na relaciji: Bulevar despota Stefana - Džordža Vašingtona - Francuska - Trg republike - Makedonska - Dečanska i dalje redovnim trasama;

- vozila sa linija 23 i 58 u smeru ka periferiji saobraćaće na relaciji: Bulevar despota Stefana - Džordža Vašingtona - Takovska - Kneza Miloša i dalje redovnim trasama.

Nadležni saopštavaj­u da se privremeno ukidaju i stajališta, u smeru ka periferiji: „Skadarska“za sve linije i „Pionirski park“za liniju 58.

S druge strane, uspostavlj­a se stajalište „Trg repubike“u Makedonsko­j ulici, u smeru ka periferiji za linije 16, 27E, 35, 43 i 95 (stajalište noćnih linija 68, 301 i 603).

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti postojeća stajališta javnog gradskog prevoza.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia