Alo!

RUSI JURE ANU!

PEVAČICI ZA REKLAMU NUDE NEKOLIKO HILJADA EVRA

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Pevačica Ana Kokić važi za jednu od najatrakti­vnijih žena na estradi, a osim što više od deceniju opstaje na našoj muzičkoj sceni, Kokićeva je svojim izgledom osvojila i Ruse, koji su joj, kako saznajemo, ponudili primamljiv­o poslovno angažovanj­e.

Naime, pevačica, koja je zbog supruga Nikole Rađena često u Moskvi, zapala je za oko vlasnicima poznate ruske kompa

nije, a izvor blizak pevačici otkrio je da se radi o hiljadama evra koje su spremni da daju samo da bi prestavlja­la njihove proizvode. - Ana je vrlo aktivna na društvenim mrežama, a svaki put kada dođe u posetu Nikoli okači niz fotografij­a i obavesti pratioce o lokaciji na kojoj se nalazi. Tako ju je i pronašla velika ruska kompanija, koja na Instagram nalogu ima više od milion pratioca. Posle uvida u njen profil, shvatili su da ona često boravi u Moskvi, kao i da bi bila idealno zaštitno lice. Tada su putem njene zvanične stranice stupili u kontakt i u mejlu izmeli detalje ponude, kao i razloge zbog kojih bi ona bila idealna za reklamiran­je njihovih proizvoda - priča izvor i ističe da je ponuda od nekoliko hiljada evra na mesečnom nivou iznenadila i samu Kokićevu.

- Osim što su u mejlu objasnili koliko im se dopada njen izgled, kao i zvaničan Instagram profil, pomenuli su da su za slučaj da želi saradnju spremni da plate 4.000 evra na mesečnom nivou. Osim toga, ljudi su već u prvom obraćanju pomenuli da žele da se dogovore na ozbiljnom nivou, kao i da bi u slučaju da pristane na saradnju pripremili jasan ugovor po kojem bi bila zaštićena i čije bi uslove mogla da formuliše onako kako joj odgovara. Ipak, Ana još nije odlučila da li će pristati jer je u poslednje vreme pretrpana kako privatnim, tako i poslovnim obavezama - priča izvor i dodaje da se pevačica o svemu posavetova­la sa suprugom Nikolom.

- Ana mnogo putuje i mnogo radi. Osim toga, trudi se da što češće sa ćerkicama ide kod Nikole u posetu i kod njih se nikad ne zna šta će i kada da iskoči. Zbog toga nije sigurna da želi da postane zaštitno lice u Rusiji i nije sigurna koliko bi joj reklamiran­je oduzimalo vremena. Zbog toga još nije odgovorila na ponudu, već želi da dobro razmisli o svemu - zaključio je izvor „Alo!“.

Kokićeva zbog supruga

Nikole Rađena često boravi u Moskvi, gde je zapala za oko vlasnicima poznate ruske kompanije

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia