Alo!

ZORANNAH BEZ GAĆICA KOD KOŠARKAŠA

-

Svadba košarkaša Tadije Dragićević­a i njegove partnerke Sandre Niketić u ekskluzivn­om prestoničk­om hotelu okupila je brojne poznate ličnosti, a među njima se našla i modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah, koja je, budući da nije nosila gaćice, privukla ogromnu pažnju prisutnih.

Ona je za svadbu odabrala provokativ­nu teget haljinu, koja je, s obzirom na to da je imala velike šliceve ispod kojih se nije nazirao veš, i te kako ostavila utisak. Osim dugih nogu, Jovanoviće­va je istakla i grudi, zbog čega su mnogi pogledi te večeri bili upućeni u njenom pravcu.

Ipak, dolazak pevačice Milice Pavlović bio je šlag na torti, budući da je Pavlovićev­a kratkom, uskom haljinom pokazala zbog čega važi za jednu od najzgodnij­ih žena sa estrade. Ona je mladencima poželela svu sreću u zajedničko­m životu i poručila da zauvek čuvaju jedno drugo, a snimke spektakula­rne večeri, kao i prvog plesa mladog bračnog para, objavila na svom Instagram profilu.

Osim blogerke i pevačice, veselje slavnog košarkaša u velikom broju uveličali su njegovi saigrači Luka Bogdanović, Uroš Tripković, Nemanja Bjelica, Boban Marjanović, Nemanja Nedović, Marko Kešelj, Pero Antić, Dušan Šakota, Nemanja Gordić i mnogi drugi.

Na slavlju se pojavio i fudbaler Boško Janković, kome ovog puta društvo nije pravila supruga Dijana.

Svadba uspešnog sportiste trajala je do kasno u noć, a mlada se sledeće jutro oglasila emotivnom porukom.

- Izabrala sam te i u hiljadu života i hiljadu svetova, u bilo kojoj verziji stvarnosti, našla bih te ponovo i opet izabrala tebe - napisala je ona ispod zajedničke fotografij­e. O. Konatar

 ??  ??
 ??  ?? Došla na svadbu u provokativ­nom izdanju
Došla na svadbu u provokativ­nom izdanju
 ??  ?? Kada je na venčanje stigla Milica Pavlović, svi pogledi su bili upereni u nju
Kada je na venčanje stigla Milica Pavlović, svi pogledi su bili upereni u nju
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia