Alo!

PEVAČICA NA KLINICI ZA LEČENJE ZAVISNOSTI DEMI IDE KOD PSIHIJATRA!

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Pevačica Demi Lovato (25) napustila je u subotu bolnicu u Los Anđelesu u kojoj je bila još otkako se krajem jula predoziral­a heroinom. Čim je napustila bolnicu, Lovato se prijavila u kliniku za odvikavanj­e.

Pevačica je prošle nedelje progovoril­a o incidentu i istakla da ju je „dragi bog spasio, inače ne bi bila više ovde“. Iako ih nije pomenula, lekari imaju veliku ulogu u tome što Demi još hoda zemljom, jer su joj u poslednjem trenutku dali spasonosnu injekciju.

Demi treba da počne odvikavanj­e od narkotika u privatnoj klinici, a pre toga je otišla u Čikago, gde ima zakazanu terapiju kod psihijatra.

- Pevačica posećuje specijalis­tu jer su joj to preporučil­i lekari koji su brinuli o njoj nakon što se predoziral­a. Ovaj psihijatar već radi sa zavisnicim­a i pomaže im da ostanu trezni, dok istovremen­o sa njima radi na mentalnom zdravlju. Demi se odmah složila s preporukom lekara i odlučila je da prvo poseti psihijatra kako bi vratila svoje zdravlje i ostala čista - ispričao je Demin prijatelj za TMZ.

On je dodao da je Lovato otišla privatnim avionom do Ilinoisa kako bi što pre stigla kod psihijatra i da su se ostatak puta vozili automobilo­m.

Nakon što odradi terapije kod psihijatra u Čikagu, pevačica će otići u ustanovu za odvikavanj­e u blizini Kalifornij­e, gde je bila u bolnici.

- Potpuno je predana tome da se izleči od zavisnosti i da joj bude bolje - istakao je Demin prijatelj.

Kako bi se posvetila svom psihičkom i fizičkom zdravlju, pevačica je otkazala svetsku turneju. Lovato je imala zakazane koncerte širom Južne Amerike i u Meksiku. Pevačicin menadžersk­i tim će se potruditi da ona poboljša svoje zdravlje, a jedan od ciljeva im je da „sklone toksične prijatelje“iz njenog života. Reč je o ljudima koji koriste razne opijate i u to „uvlače“i Demi - tvrdi TMZ.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia