Alo!

Izbo ženu pred trudnom ćerkom!

- PIŠE: NEMANJA GAVRILOV nemanja.gavrilov@alo.rs

Sakib C. (58) izbo je nožem svoju suprugu Mikaelu C. (44) naočigled njihove trudne ćerke u Smederevsk­oj Palanci! Kako nezvanično saznajemo, Sakib je imao zabranu prilaska supruzi koja je istekla neposredno pred zločin.

Kako saznajemo, tragedija se dogodila u subotu oko 19 sati u porodičnoj kući u naselju Kolonija u Smederevsk­oj Palanci. Prema rečima poznanika, ubistvu je prethodila žestoka svađa, koja se završila tragedijom kakvu to naselje ne pamti.

- Sakib je uzeo nož i nekoliko puta ubo svoju suprugu u njihovoj porodičnoj kući. Najpre su počeli da se svađaju i vređaju, a zatim je nastao haos. Sakib je ženu optuživao da ga vara, što je ona negirala. Međutim, to nije zaustavilo nasilnika da je izbode. Najgore od svega je to što je tu bila i njihova trudna ćerka, koja ima svega 18 godina. Bila je u dvorištu kada je čula vrištanje. Kada je uletela, već je bilo kasno. Imala je šta da vidi, majku u lokvi krvi kako se bori za poslednji dah. Imaju i sina od 14 godina, ali on nije bio tu u trenutku zločina navodi izvor blizak istrazi.

Kako navode lokalni mediji, otac je navodno poslao sina u prodavnicu neposredno pre zločina. U naselju se mnogi pitaju da li je to planski uradio ili je Mikaelu ubio u afektu.

Kako nezvanično saznajemo, Sakib je imao zabranu prilaska Mikaeli koja je nedavno ukinuta, nakon čega je došlo do tragedije.

- Sakib je često bio nasilan prema ženi i stalno su se svađali. Ženu je uporno optuživao da ga vara. Neko vreme nije bio tu jer je imao zabranu prilaska baš zbog porodičnog nasilja. Nedavno mu je zabrana ukinuta i došao je kući, a zatim je nastavio da kinji nesrećnu ženu - kaže jedan od poznanika.

Mikaela je od zadobijeni­h povreda preminula na licu mesta. Prema rečima svedoka, pozvana je Hitna pomoć, ali ženi nije bilo spasa. Lekari su mogli samo da konstatuju smrt, dok se nasilnik sam predao policiji.

- Sakib je sam pozvao policiju i sačekao ih. Jednostavn­o se predao, kao da se ništa nije dogodilo. Posle je ispričao šta je

uradio i priznao zločin, nakon čega mu je određen pritvor. Danas bi trebalo da bude saslušan - navodi izvor.

Članovi porodice i rođaci nisu želeli da pričaju za medije. Nije zvanično potvrđeno zbog čega je izbo suprugu, ali se pretpostav­lja da je to uradio zbog ljubomore.

Pre zločina mu je istekla zabrana prilaska

žrtvi

poznanik

Sakib C. (58) usmrtio suprugu Mikaelu C. (44)

u naselju Kolonija, a motiv je najverovat­nije

ljubomora

 ??  ?? Sam pozvao policajce i sačekao ih bez otpora
Sam pozvao policajce i sačekao ih bez otpora
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia