Alo!

KRISTIJANE, PI*KA SI AKO ODBIJEŠ DVOBOJ!

- Piše: NIKOLINA MARIĆ nikolina.maric@alo.rs

„Kruševači don“, kako sebe naziva Ivan Mitrović Biza, inače bivši pripadnik specijalne jedinice Vojske Jugoslavij­e, koji na društvene mreže svakodnevn­o postavlja snimke na kojima dokazuje da seje strah i trepet u Kruševcu, poslao je poruku Kristijanu Goluboviću u kojoj ga javno poziva na dvoboj. Dok se javno obraća Goluboviću, Mitrović u ruci drži palicu i nož, a mrkim pogledom uverava da je ozbiljan u svojoj nameri.

- Pozdrav za sve nacije i vere u Kruševcu, od glavnog kriminalca mafijaša. Kristijane Goluboviću, tebi se obraćam lično. Izazvao sam te u vili „Parova“na borbu MMA

UFC K1, a još nisam dobio odgovor. Koliko više da te čekam, odgovori mi odmah i sada! Nemam vremena, idemo u „Parove“, ti i ja zajedno, da te lešim od batina. Ili prihvati meč i javi mi se u inboks ili ostani niko i ništa - propast. Nemaš mu*a, nemaš srca, nemaš herca, toliki čovek, a da ne sme da odgovori meni! Neka sve bude direktno pred 20 miliona ljudi. Ako daš odričan odgovor, znači da si pi*ka i tako ćeš ostati upamćen. Mi Kruševljan­i ne znam za strah, ako ne možemo pobediti, mi slomimo neprijatel­ja - poručio je Mitrović Goluboviću, putem svog Fejsbuk naloga.

Mitrović redovno pokazuje svoju fizičku spremnost na društvenim mrežama, gde postavlja video-klipove u kojima se vidi kako jednim potezom lomi ciglu, šipkom krivi bandere i betonske zidove, ali i vozi automobile, dok puca kroz prozor. Ovaj žestoki Kruševljan­in svuda gde se pojavi privlači pažnju, budući da je istetovira­n po čitavom telu, okićen lancima, uvek naoružan, prekog pogleda, a po svemu sudeći, i nezgodne naravi.

Biza se nedavno pohvalio i snimkom na kojem se hladi novčanicam­a od po 500 evra od kojih je napravio lepezu. Međutim, njegovi pratioci su posumnjali da je novac lažan, a on je ignorisao prozivke.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia