Alo!

NISAM MOGLA DA STANEM, HTELA SAM JOŠ!

U mojoj glavi vodila se epska bitka između želje za slatkim oslobođenj­em od moje samoprogla­šene apstinenci­je i želje da se to zadovoljst­vo što više proširi

-

Otkopčala sam poslednje dugme na košulji i zadržala dah dok je svila silazila sa mojih golih ramena. Moj odraz u ogledalu mi se osmehnuo, ohrabrujuć­i me da pustim da mi oči lutaju po celoj mojoj anatomiji.

Zvuk vode kojom se punila kada ispunio je prostoriju. Stavila sam ruke na bokove i pustila ih da kreću se nagore, primetivši kako mi se koža ježi. Posmatrala sam u ogledalu kako mi bradavice postaju čvršće kako im se prsti približava­ju, a zatim su se stvrdle pri prvom kontaktu. Dopustila sam prstima da putuju po volji, sve dok se staklo ispred mene nije zamaglilo toliko da sam mogla samo da vidim svoju siluetu.

Odjednom sam osetila vodu pod nogama i brzo zavrnula slavinu. Kade se napunila više nego što sam nameravala, bilo je prekasno da sipam kupku jer bi pena napravila haos u kupatilu. Imala sam skupo ulje koje sam čuvala za posebne prilike. Polako sam se spustila u kadu, dozvoljava­jući koži da se navikne na vruću temperatur­u. Kada sam se potopila do ramena, dovukla sam stolicu pored kade kako bih mogla da na njoj da držim čašu belog vina. Uzdahnula sam pre nego što sam se osvežila gutljajem ohlađene tečnosti.

Sve misli o stvarima koje sam morala da uradim, o ljudima koje sam morala da nazovem - ostavila sam van kade da bih mogla da se koncentriš­em na uživanje i opuštanje. Spustivši ruke na bedra, iznenadila sam se mekoćom moje kože, a onda sam nastavila da se mazim, pokušavaju­ći da otkrijem da li je ostatak mog tela imalo tu baršunasto­st.

Je li to od ulja? Novog putera koji sam koristila? Šta god da je bilo, drhtala sam, jer su mi prsti milovali unutrašnju stranu butina. Uzimajući još jedan gutljaj vina, posvetila sam se potpunom istraživan­ju sebe. Uprkos vodi, shvatila sam da je sada vlažnost bila potpuno moja. Prošlo je nekoliko nedelja otkako je bilo ko, uključujuć­i i mene, to osetio - ne zbog nedostatka želje, vec zbog manjka vremena. Međutim, sada sam imala savršenu priliku da to popravim. Druga ruka pridružila se svom partneru i lagano milovala moj klitoris. U mojoj glavi vodila se epska bitka između želje za slatkim oslobođenj­em od moje samoprogla­šene apstinenci­je i želje da se to zadovoljst­vo što više proširi.

Moj kažiprst i srednji prst krenuli su udruženim, ritmičkim, kružnim pokretima. Oči su mi se zatvorile, dok mi je telo klizalo u kadi... Međutim, mom telu to nije bilo dovoljno da se opusti, tražilo je više. Umirala sam da nahranim želju duboko unutra, znala sam da mi prsti neće biti dovoljni ovog puta. Pored vina sam stavila svoju omiljenu igračku, pa sam je povukla u toplu vodu sa mnom. Ushićeno sam posmatrala veličinu mog vibratora i iznenadila se nagonom da ga ližem. Stavila sam ga u usta.

Zatvorivši oči, skoro sam mogla da zamislim da više nisam sama u kadi. Umirala sam iznutra od zbira svih ovih osećanja. Ponovo sam potopila vibrator i njegovim vrhom na sekund dodirnula klitoris, pre nego što sam celu dužinu zarila u sebe. Zajecala sam kako sam ga gurnula do drške, podigla sam kukove i radovala se svakom centimetru koji je ulazio i izlazio iz mene, napred-nazad.

Ali bilo mi je potrebno još više. Upalila sam najmanju vibraciju koja me je zagolicala, a onda sam krenula da isprobavam ostale jačine, dok nisam pronašla omiljenu. Vibracije, sada u skoro punoj moći, počele su donositi zabranjene fantazije. Prvo bivši, a onda drugi, barmen u mom omiljenom baru, i konačno moj saradnik. Sad više nije bila igračka ta koja me je palila, već moja glava. Nije više vibrator činio da dahćem i tresem se, već nečije ruke i jezik koji sam zamislila na klitorisu.

Više nije bila voda koja me je okruživala, vec čaršavi njegovog mekanog kreveta. To je bio trenutak u kojem nisam mogla da se suzdržim, pokušala sam, pa sam pustila da me ponese osećaj.

Još jednom sam pomislila na njegovu crnu kosu, široka ramena i mišićave grudi, kojima nikada nisam mogla da odolim. Nešto je eksplodira­lo u meni silom koja se proširila po celom telu i u tom momentu su vibracije postale mučne po moj osetljiv klitoris. Izvadila sam ga i pustila da vibrira pod vodom, zatvorila sam oči kako bih umirila zvonjavu u ušima. Nekoliko minuta kasnije, kada sam bila u stanju da otvorim oči, videla sam da mi se noge još tresu pod vodom, koju je lagano talasala igračka na dnu kade. Ljiljana M.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia