Alo!

Pašće i Bešiktaš!

- Piše: K. RADULOVIĆ konstantin.radulovic@alo.rs

Protiv Trakaija je postigao gol koji je odveo Partizan u 3. kolo kvalifikac­ija za Ligu Evrope, a u četvrtak uveče Nemanja Miletić je novim pogotkom trasirao put crno-belih do plejofa za ovo takmičenje.

Tim iz Humske u svojim redovima ima dvojicu igrača ovog imena i prezimena, pa je zbog lakše komunikaci­je strelac pomenutih golova dobio nadimak Ćelavi, što su mu i navijači skandirali na meču protiv Nordsjelan­da.

- Iznenadio sam se kad sam čuo da mi navijači skandiraju i naravno da mi to mnogo znači. Gde god sam igrao, saigrači su me zvali Ćelavi i nema ljutnje zbog toga. Navijači su uvek uz nas, podržavaju nas i uz njih imamo šansu da pobedimo Bešiktaš u četvrtak na svom stadionu. U atmosferi koju oni naprave svako može da padne i to je naša snaga - kaže Nemanja R. Miletić i nastavlja:

- Mi ne možemo reći da smo favoriti u tom susretu, svi znamo koliko je jak Bešiktaš, ali podižemo formu i imamo čemu da se nadamo. Pred nama je sedam dana da se odmorimo, pripremimo za taj meč i vidimo koliko možemo.

Ukoliko bi utakmice trajale sat vremena ili najviše desetak minuta preko toga, utisak koji bi igrači Partizana ostavljali bio bi daleko bolji, nego kad u zbir konačne ocene ulazi i poslednjih pola sata meča.

- Istina je da postoji taj problem u finišu meča, koji niko od nas ne može da objasni. Pada nam koncentrac­ija, neobjašnji­vo stajemo i to moramo da promenimo. Vezali smo tri pobede, samopouzda­nje nam se vraća i znam da će to biti dobro.

Iako mu je defanziva osnovna obaveza u ekipi Partizana, Miletić često pred protivničk­im šesnaester­cem i već je ušao u seriju

golova.

- Iskreno, sam sebe sam iznenadio s ova dva pogotka. Mada, često na treninzima vežbamo igru iz prekida što mi baš odgovara. Evo, u Danskoj je Rikardo dao gol na taj način, pre neki dan sam ja i nadam se da će se taj trend nastaviti - kaže Miletić.

„Nismo favoriti, svi znamo protiv koga igramo, ali u atmosferi kakva je u Humskoj

možemo svakoga da pobedimo“, kaže desni bek Partizana

 ??  ?? Bek koji je ušao u golgetersk­u seriju: Nemanja Miletić
Bek koji je ušao u golgetersk­u seriju: Nemanja Miletić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia