Alo!

„PROFESOR“JE ČLAN I SADO-MAZO GRUPE!

Ivan Karličić (41), profesor engleskog jezika i književnos­ti, aktivan je u grupama na Fejsbuku koje okupljaju BDSM osobe (dominacija, pokoravanj­e, sadizam, mazohizam)

-

Ivan Karličić (41), profesor engleskog jezika i književnos­ti, čija je prepiska šokirala javnost, a u kojoj preti O. R., majci devojčice (11), da će joj dete iseći na 13 delova, aktivan je na društvenim mrežama u grupama za odrasle, odnosno BDSM (dominacija, pokoravanj­e, sadizam, mazohizam), otkriva „Alo!“. On je u jednoj takvoj grupi javno rekao da podržava seks sa decom od 11 godina!

Karličić je svoje mišljenje obrazložio time da je to u redu „ako je želja obostrana i da to nisu deca jer mogu da zatrudne“. Prijatelji i članovi porodice Karličić tvrde da on to nikada nije napisao i da mu sve to „neko namešta jer je citirao Marksa u vezi sa Hrvatima i da je to organizova­ni napad raznih stranih službi“.

Kako saznajemo, osoba koja koristi sliku i profil Karličića je tokom jedne diskusije u vezi sa seksom iznela stav da je odnos sa decom od 11 godina sasvim opravdan. „Alo!“prenosi prepisku.

Pa treba im reći da je u doba Nemanjića zakonski bilo sklapanje braka sa devojčicam­a od 12 godina. A koji je tebi udbaš pretio da im se ovako javno uvlačiš u du*e, onima koji popuju i morališu - napisano ja na Karličićev­om profilu.

Na pitanje sagovornik­a da li je on rekao da podržava seks sa decom od 11 godina, usledio je zapanjujuć­i odgovor.

- Da. Jer je želja obostrana, to nisu prava deca, mogu da zatrudne -uzvratio je Karličić i na gnušanje sagovornik­a dodao:

- Tvoj stav je posledica vekovnog pritiska licemerne okoline. Pogledaj ih samo kako izgledaju i kako napaljeno nasrću na odrasle ljude, pa će ti biti jasno da nemaš razloga da se ljutiš na tako nešto - napisao je Karličić.

On je naveo da se bori za slobodan seks, a kao dokaz je naveo da bolje od svih u grupi poznaje BDSM i da bi trebalo da im bude vođa! Tokom polemike koju je njegov komentar izazvao dobio je preporuku članova da poseti psihijatra, na šta je napisao skandalozn­u pretnju da je zreo i da će svoju zrelost dokazati na sagovornik­ovoj ćerki, ukoliko je ima!

Nakon ovakve rasprave, administra­tori grupe su blokirali Karličića i objavili saopštenje da se ograđuju od pedofilije. Međutim, članovi Karličićev­e porodice i prijatelji tvrde da je u pitanju hajka na Ivana jer je on dobar poznavalac istorije i da iza svega stoji O. R.

- Ja sam nekadašnja Ivanova profesorka. Pa znate li vi koliko je on pametan, inteligent­an i načitan. Ranije je učestvovao u takmičenji­ma iz istorije i dobijao je nagrade. Kažem da je on vrsni poznavalac istorije i dobar čovek, da nije istina da je pedofil i da je ikome pretio. Sve mu to nameštaju drugi, neke službe, jer se sa O. R. sukobio oko istorije. Izneo je svoje stavove i zato je ona je uz pomoć analitičar­a Saše Borojevića pokrenula hajku na njega. Ivan mi je rekao da nije pretio njenom detetu - rekla je osoba koja se predstavil­a kao Karličićev­a profesorka.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia