Alo!

Vučiću, odlična sam ti zamena!

Pop pevač otvara manifestac­iju, dok će muzička poslastica za kraj biti nastup Dragane Mirković

- Piše: KATARINA LAZAREVIĆ katarina.lazarevic@alo.rs

Leskovačka „Roštiljija­da“je tokom prethodnih decenija privlačila milione posetilaca na jug Srbije, a ove godine odlučili su da pomere granice. Manifestac­ija će trajati sedam dana, a pojaviće se zvučna imena domaće estrade. Najveće zvezde ovogodišnj­e manifestac­ije biće Željko Joksimović i Dragana Mirković. Njih dvoje su za „Alo!“otkrili kakav spektakl spremaju za publiku u Leskovcu.

- Ja sam neko ko je uvek umeren kada je reč o hrani, pa će tako biti i ovog puta. Dao bih savet svim ljudima kada je roštilj u pitanju mazite ga! - nasmejao nas je Joksimović, koji kaže da mu je čast što će ove godine otvoriti „Roštiljija­du“. - Prošle godine, na otvaranju se pojavio predsednik Aleksandar Vučić, a ove godine sam to ja. Biću mu odlična zamena - rekao je Željko za „Alo!“.

- Leskovac pamtim kao divan grad, tamo sam prošle godine održao koncert „Dva sveta“i odlično smo se proveli. Na manifestac­iji u Leskovcu ću pevati samo svoje pesme. S obzirom na to da su najbolji koncerti tamo gde se dobro jede, očekujem ludilo u Leskovcu - rekao je Željko.

Njegova koleginica Dragana Mirković kaže je da joj je velika čast što će pevati sa Joksimović­em na istoj manifestac­iji.

- Smatram da su ove godine izabrali najbolje izvođače za manifestac­iju - rekla je Dragana na početku razgovora za „Alo!“.

- Nikada nisam pevala ne jednoj ovakvoj manifestac­iji i mnogo sam uzbuđena. Neću menjati repertoar, a otpevaću jedan blok pesama - rekla je Dragana i dodala:

- Ja sam veći gurman od Željka, to je sigurno, neću se ustručavat­i kada je hrana u pitanju - rekla je Dragana za

„Alo!“.

Veći sam gurman od Željka, to je sigurno

Dragana

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia