Alo!

Pepe: Partizane, hvala za sve

-

Portugalac Pepe doživeo je na meču Partizana i Bešiktaša povredu glave, zbog čega je odveden na VMA, gde je utvrđeno da je doživeo blaži potres mozga. On se po obavljenim pregledima na društvenim mrežama zahvalio srpskim lekarima na nezi, a posebno medicinsko­m bloku crno-belih, čiji je jedan član sve vreme bio uz njega.

- Hvala medicinski­m ekipama Bešiktaša i Partizana na brizi i pažnji. To je fudbal…. Poštovanje - napisao je Pepe i dodao na ćirilici: - Hvala.

Taj član medicinsko­g bloka crnobelih koji je bio uz Pepea je fizioterap­eut Željko Đekić, koji u razgovoru za “Alo!” otkriva šta se zapravo dogodilo s zvezdom turske ekipe.

- Bio sam zadužen za deo posla oko doping kontrole i upravo u trenutku kad je Pepe dobio udarac u glavu izvukao sam njegovo ime za odlazak na testiranje. Međutim, posle utakmice on je osetio mučninu, i odlučeno je da ode na VMA na dodatna testiranja - kaže Đekić i dodaje:

- Doktor Partizana Ilija Rosić je odredio da uz iskusnog Stevana Đukanovića idem i ja, a bio sam zadužen za koordinaci­ju između lekara turske ekipe i naših doktora na VMA. Odrađeni su skener i rendgen glave, kao i pregled kod neurohirur­ga, posle čega je utvrđeno da je reč o potresu mozga. On je sve vreme bio miran, verovatno i u blagom Šenol Guneš, trener Bešiktaša, bio je zabrinut posle meča za zdravlje prve zvezde svoje ekipe, ali posle obavljenih pregleda na VMA mu je laknulo. - Pepe je sam doneo odluku da ide na dodatne preglede i svi smo se uplašili da nije u pitanju neki teži problem. Na sreću, ispostavil­o se da je sve u redu - rekao je Guneš.

šoku, ali nikada ne biste rekli da je u pitanju velika fudbalska zvezda. Nije tražio nikakav poseban tretman i bio je maksimalno profesiona­lan.

Prema Đekićevim rečima, kao znak zahvalnost­i za sve što su učinili za njega, Pepe je zamolio ljude sa VMA da se slikaju s njim.

- Svima se ponaosob zahvalio i zamolio za zajedničku fotografij­u. Posle svega pola sata on ju je objavio na Tviteru, Instagramu i Fejsbuku, čime nas je sve oduševio. Pokazao je svoju veličinu, a mi u Partizanu se trudimo da budemo na usluzi ne samo igračima našeg tima već svima kojima je pomoć potrebna. Inače, medicinsku ekipu čine doktor Ilija Rosić, fizioterap­euti Slobodan Branković, Viktor Vujošević, Igor Krtinić, Ljubomir Radeka i ja - kaže Đekić.

 ??  ?? Profesiona­lci: Pepe i
fizioterap­eut Đekić
Profesiona­lci: Pepe i fizioterap­eut Đekić
 ??  ?? Nasmejani: Pepe na VMA
Nasmejani: Pepe na VMA

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia