Alo!

Sezona lova na Srrbe i Ruse u Crnoj GorI

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

Nakon Sutomora, pala je krv i u Budvi! Samo 24 sata nakon što je državljani­n Srbije Stefan N. (19) brutalno napadnut u Sutomoru, nakon čega je završio u bolnici i do zaključenj­a ovog broja i dalje je bio u komi, dogodio se novi težak incident.

Naime, sedamnaest­ogodišnji Rus zadobio je teške telesne povrede nakon što ga je, kako prenose crnogorski mediji, napao vršnjak iz Budve, a mladić je u stanicu hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u Budvi primljen sa teškim prelomom butne kosti, nakon čega je hospitaliz­ovan u bolnici u Risnu, gde će biti operisan. Pomenuti ruski turista je policiji ispričao da je u četvrtak uveče otišao u provod, kada je upoznao devojku iz Budve, s kojom je bio u društvu. Njima se pridružio i mladić, takođe iz Budve, nakon čega je ubrzo došlo do svađe dva vršnjaka oko devojke i tuče, nakon koje je Rus ostao da leži na doku teško povređen. Policijski inspektori su uspeli da otkriju napadača i on je priveden u stanicu policije i protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog nanošenja teških telesnih povreda.

U međuvremen­u se oglasio i Veselin Veljović, direktor Uprave policije, koji je poručio da je „Crna Gora stabilna i sigurna država, koja garantuje bezbednost svojim građanima i turistima“.

Ne treba zaboraviti da ovih dana Crnu Goru potresa afera povodom zatvaranja srpske državljank­e Sare Vidak, koja se i dalje nalazi u zatvoru u Spužu i suđenje joj je zakazano tek za 31. avgust. Podsećanja radi, ona je privedena zbog navodnog napada na Jelenu Stanišić, sudiju iz Kotora, a sud je odbio ponuđenu garanciju od 10.000 evra kako bi se Sara branila sa slobode. Interensat­no, u lokalnim medijima se pojavila priča da je Sara napala ne samo sudiju nego su se sada iznenada pojavili i svedoci koji tvrde da je nasrnula i na policajca.

Najnoviji incident se dogodio dan nakon što je u Sutomoru napadnut

Stefan N. (19) iz Rume, koji je u kritičnom stanju primljen u bolnicu

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Pretukli ga u Sutomoru: Stefan N. (19)
Pretukli ga u Sutomoru: Stefan N. (19)
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia