Alo!

Ragbista smrskao glavu Srpkinji

Za njeno ubistvo tereti se ragbista Imaueli Džon Degeji (18), tinejdžer težak 130 kilograma

-

Srpkinja Kristina Kalnić (64), koja živi u Sidneju, u Australiji, nasmrt je pretučena ispred svoje kuće! Za njeno ubistvo tereti se ragbista Imaueli Džon Degeji (18), tinejdžer težak 130 kilograma, za koga je utvrđeno da ima psihičkih problema.

Kako saznajemo, tragedija se dogodila u subotu oko 13.30 ispred stana nesrećne žene, u južnom delu Sidneja, u kojem je živela sa svojim suprugom. Kristina Kalnić je pronađena mrtva i u lokvi krvi na trotoaru nedaleko od ulaza u stan, a uprkos pokušajima lekara da je spasu, Srpkinja je od zadobijeni­h povreda preminula.

- Tinejdžer koji se tereti da je brutalno ubio ženu tako što ju je nemilosrdn­o pretukao ima ozbiljne psihičke probleme. Ubrzo nakon ubistva je uhapšen, a saslušan je već u nedelju - navode lokalni mediji.

Komšije navode da su Kristinu poznavali svi u susedstvu i ističu da se bavila vrtlarstvo­m, a neki navode i da je bila upravnica kompleksa u kojem se nalazio i njen stan. Komšinica Ula Naitokatok­a (21) kaže da je bila kod kuće kada je čula Kristinu Kalnić kako vrišti.

- Pogledala sam kroz svoj prozor i videla ženu kako leži u krvi na betonu. Potrčala sam ka njoj, ali već je bilo kasno da se bilo šta učini - rekla je komšinica za „dailymail.co.uk“.

Prema navodima australijs­kih medija, svi koji su poznavali srpski par šokirani su zbog Kristinine smrti, jer je, kako kažu, reč o pametnoj, tihoj i dobroj ženu.

- Ja sam ovde pet godina i ništa poput ovoga se nije desilo pre,

tako da je ovo šok. Molili smo se za nju sinoć. Bila je dobra dama, veoma pametna - naveo je lokalni sveštenik.

Kako nezvanično saznajemo, nesrećna žena je zadobila teške povrede glave i tela, jer je nemilosrdn­o udarana i šutirana.

Nije poznato da li je Kristina

Kalnić poznavala napadača, a meštani kažu da su ga viđali po komšiluku. Osumnjičen­om je uskraćena mogućnost kaucije, navode mediji.

Nije poznat ni razlog napada, a policija je istakla da u napadu nije korišćeno nikakvo oružje.

N. Gavrilov

 ??  ?? Policija hapsi
Imauela Džona Degeja
Policija hapsi Imauela Džona Degeja
 ??  ?? Kristina Kalnić
Kristina Kalnić
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia