Alo!

Ulazimo da povratimo ugled porodici Đogani! O da povratimo orodici Đogani!

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Počela je sedma sezona rijaliti programa „Parovi“, a osim dobro poznatih učesnika, na opšte iznenađenj­e svih za glavnu nagradu takmičiće se Andrija Baki Đogani, poznatiji kao Baki B3, i bivša supruga Đoleta Đoganija, Slađana Delibašić.

Kako saznajemo od izvora bliskog produkciji, osim ogromnog honorara koji im je ponuđen, glavni razlog ulaska bivše snajke porodice Đogani i njenog devera jeste skidanje ljage sa prezimena koji je, prema mišljenju većine članova porodice, osramotila Luna Đogani.

Izvor ističe da je poznatom dvojcu bilo potrebno nekoliko nedelja razmišljan­ja, ali da su prelomili i potpisali ugovore sa produkcijo­m Televizije „Hepi“. - Ideja o ulasku članova porodice

Đogani postojala je čim se završila poslednja sezona. Lunino učešće u „Zadruzi“podiglo je veliku prašinu i od početka je bilo jasno koliko su neki članovi porodice bili besni zbog svega što je tamo uradila. Baki je mesecima izbegavao da priča o njoj za medije, ljutio se i prekidao intervjue kada god bi je neko spomenuo. Zbog toga je produkciji „Parova“bio vrlo zanimljiv i prvi izbor pao je na njega. Ponuđen mu je ogroman honorar, a poziv za učešće prihvatio je posle nekoliko nedelja i presudila je želja da pokaže drugu stranu porodice Đogani - priča izvor i otkriva da je ubrzo posle Bakija B3 poziv dobila i bivša snajka Slađana Delibašić.

- Budući da je ideja bila okupiti nekoliko članova porodice, neko vreme se razmišljal­o ko bi za gledaoce bio atraktivan. Budući da je Slađa ostala u odličnim odnosima kako sa bivšim suprugom Đoletom, tako i sa ostalim članovima, odlučili su da je pozovu, što je ona prihvatila nekoliko dana nakon pregovora. Nikakve posebne uslove nije tražila, ali kao i Baki, ušla je sa željom

da otkrije drugu, lepšu stranu priče onih koji su zbog uče[ća Lune u drugom rijalitiju stavljeni na stub srama. Njima, kao i ostalima, dosta smeta što je brend Đogani postao sinonim za nemoral i ulaskom u vilu žele da demantuju da su podržavali ponašanje mlade blogerke i njen seks sa oženjenim muškarcem pred kamerama - kaže izvor, koji smatra da će učešće Delibaševi­ćeve biti pun pogodak za gledaoce, budući da je retko kada iznosila prošlost koja je povezuje sa bivšim mužem i njegovom suprugom Vesnom, nekadašnjo­m dobrom Slađinom drugaricom.

- Cela priča oko odnosa Slađe sa Đoganijevi­ma i dalje je na neki način skrivena, pa će samim tim gledaocima biti izuzetno zanimljiva. Kako u rijaliti ulazi sa bivšim deverom, njihov odnos biće pod budnim okom javnosti. Iako su posle Slađinog i Đoletovog razvoda ostali prijatelji, u porodici postoje i te kako bolne teme zbog kojih može nastati haos ako se spomenu. Ne samo gledaoce, već će i cimere zanimati da pitaju i saznaju što više detalja o njihovim odnosima, a to može da bude kobno. Velika verovatnoć­a je da će im se nakon nekog vremena pridružiti i Slađina i Đoletova ćerka Silvija, pa će svi ti ljudi na jednom mestu i te kako biti zanimljivi - otkriva izvor i dodaje da će bivša snajka ući nekoliko dana nakon bivšeg devera.

- Baki je pristao da uđe prvu noć i da čini prvu postavu, dok je

Slađin ulazak pomeren za nekoliko narednih dana da bi se situacija od samog starta zakuvala i privukla gledaoce. Dvojac je ugovore potpisao na neodređeno, tako da će se oboje verovatno do kraja boriti za glavnu nagradu - zaključuje izvor blizak produkciji za

„Alo!“.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Ponedeljak, 27. avgust 2018.
Luna je juče snimila
profil za „Zadrugu 2“
Ponedeljak, 27. avgust 2018. Luna je juče snimila profil za „Zadrugu 2“

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia